10/5
Boty, boty, a zase jen boty!

Boty, boty, a zase jen boty!

10. května 2019 v 00.00 , Kožené boty , Sandály , Tenisky , Vysoké podpatky

Sponzorované odkazy

Tenisky, pantofle, sandály, dřeváky – to je aktuální stylový průvan v botníku, který si můžete udělat s bestsellery jarní sezóny. Prezentuje vám je Nila ve svých kamenných obchodech v Praze, ale rovněž na e-shopu Nila.cz, kde můžete nakupovat v pohodlí vašeho domova. Doplňte zásoby na letošní sezónu!

Beatric Furez

Letošní nejprodávanější sandálky vás přenesou do ulic rušné Barcelony. Nepropásněte poslední velikosti značky Beatric Furez. Pohodlné nízké sandálky se vzdušným páskovaným provedením, často v atypicky řešených přetočených páskách vás dostanou. Mohou být vaše za ceny od 3 400 Kč.

sandálky Beatric Furezsandálky Beatric Furez

Veja jede

S nejprodávanějšími teniskami dnes již ikonické značky Veja si na své přijdou milovníci klasiky i zastánci veganského životního stylu. Různé barvičky i materiály dávají pestrý výběr pro každého. Cena začíná na 2 100 Kč.

tenisky Vejatenisky Veja

Sandálky Caroline Black

Ženskost i pohodlí, to jsou sandálky Caroline Black. Cool botky jsou z černého semiše, mají širší volánkový nabíraný pásek na nártu, koženou stélku a velmi měkkou kaučukovou podrážkou. Cena činí 3 990 Kč.

sandálky Caroline Blacksandálky Caroline Black

Birkenstock Boston Mocca

Kdo nenosil, neuvěří. Birkenstock Boston Mocca mají plnou špičku ve stylu klasického dřeváčku, se svrchní částí z měkkého semiše a ortopedicky tvarovanou stélku. Ale mohou mít i formu panfotlí a nazouváků (Arizona Black a Metallic), nebo volných páskových sandálů (Mayari Tabacco Brown, Yara Black). Je to na vás, co si vyberete. Ceny se odvíjí od 2 500 Kč.

nazouváky Birkenstock Boston Moccanazouváky Birkenstock Boston Mocca

Merci jsou klasika

A nakonec nestárnoucí klasika – dřeváky Merci od Swedish Hasbeens, které se hodí nazout kdykoli a k čemukoli! Růstné barvy páskových svršků, různá provedení s odlišným provedením podrážky ve výšce i tvaru dávají jistotu, že si vybere každá. Cena od 3 500 Kč.

dřeváčky Merci od Swedish Hasbeensdřeváčky Merci od Swedish Hasbeens

Nejen tyto botky, ale velkou dávku dalších najdete na e-shopu Nila.cz.

Zdroj foto: Nila.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Boty a obuv