Česká online hra Tipface má změnit svět sázek

Dne 10. května 2019 spouští tým EIT revoluční projekt Tipface, který jako sociální síť pro sportovní nadšence a sázkaře nabízí nespočet různých her a soutěží. Uživatelé mohou navazovat kontakty se sázkaři a sportovními fanoušky po celém světě a zároveň s nimi změřit síly v turnajích a hrách, které jsou postavené bez jakéhokoliv prvku hazardu.

Žádná hra či soutěž na Tipface nevyžaduje žádný vklad a veškerá činnost na hře, která se velmi podobá klasickému sázení, nesplňuje podmínky hazardní hry.

Sázení už nemusí být jen hazard, ale zábava. To je hlavním programem Tipface. Registrovaným uživatelům nabízí tento velmi očekávaný projekt mimo základní funkce sociální sítě i nespočet různých her pro zábavu nebo hry o skutečné ceny, kde rozhodují pouze schopnosti uživatele. Například kvízové hry.

Naopak uživatelé, kteří splňují podmínky spotřebitelských soutěží, mohou hrát a soutěžit podobně jako u sázkových kanceláří, ale nemohou vsadit žádný vklad a nic tedy prohrát. Naopak výher na www.tipface.com může uživatel získat nespočet. Od vstupenek na sportovní události, zájezdy, mobilní telefony, tablety, notebooky a jiné věcné ceny až po výhry v podobě desítek tisíc korun.

Tipface nabízí každý měsíc desítky různých turnajů a soutěží. Výhrami uživatel získá různé zkušenosti, bonusy, achievementy pro vylepšení svého herního účtu a tím i k získání skvělých výhod. Tyto výhody může uživatel využít do dalších soutěží či k otevření trezorů, které skrývají různé odměny od sponzorů a obchodních partnerů Tipface.

Vývoj Tipface započal již v roce 2015 a během čtyř následujících let byl na adrese www.tipface.com testován celkem 18.000 uživateli, kteří odhalili a pomohli vyladit nespočet nedostatků či chyb, které beta verze během vývoje obvykle provází. Tipface se tak po čtyřech letech může pyšnit naprosto revolučním projektem, který otevírá nejen v České republice zcela nové možnosti v oblasti her.

Během následujících let má s rozvojem pomoci skupina investorů, kteří plánují projekt již v roce 2019 uvést hned na několik různých trhů v rámci EU.

Klíčová slova ČR-sázky-internet-hry-Tipface

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.