Agentura pro podporu podnikání a investic

Centrála CzechInvestu
+420 727 850 330

Novinky

Soutěž Investičně atraktivní region zná své finalisty

Vítězové letošního ročníku budou vyhlášeni začátkem června 2019 ve Znojmě

10.05.2019
Soutěž Investičně atraktivní region zná své finalisty Zdroj: Shutterstock

Polná, Žďár nad Sázavou, Mikulov, Pardubice, Litoměřice a Slavičín – to jsou finalisté letošního 3. ročníku soutěže agentury CzechInvest Investičně atraktivní region, která chce motivovat města a obce k užší spolupráci s podnikateli směrem k hospodářskému růstu regionu a zvyšování životní úrovně místních obyvatel. I letos CzechInvest udělil dvě divoké karty za výjimečný počin v oblasti spolupráce s partnery při rozvoji svého města, a to městům Znojmo a Lanškroun. Osmičku finalistů CzechInvest představil v úterý 7. května 2019 při příležitosti vyhlášení výsledků výzkumu Město pro byznys v Letenském zámečku v Praze.

Svůj přístup k podpoře podnikání na svém území prezentují finalisté před porotou složenou ze zástupců Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj, podnikatelských asociací a komor a dalších expertů z oblasti podnikání a regionálního rozvoje koncem května Praze. Posuzovat bude porota kritéria jako investice do podnikatelské infrastruktury, podmínky pro vzdělávání nebo míru zapojení podnikatelů do chodu a rozvoje obce.

Vítěze letošního ročníku soutěže Investičně atraktivní region pak CzechInvest vyhlásí na konferenci Potenciál místní ekonomiky 6. června 2019 ve Znojmě.

K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte. Více info o cookies
}