Prima v červnu nasadí novou minisérii Linka

pátek, 10. května 2019, 13:45 TV, Aktuality MediaGuru

Čtyřdílná minisérie je zaměřena na život pracovníků dispečinku tísňového volání.

Televize Prima přichází se čtyřdílnou minisérií Linka, která nahlíží do života pracovníků dispečinku tísňového volání. Původní český scénář přibližuje nejen osobní život lidí, kteří si jako profesi zvolili pomoc ostatním, ale i jejich profesní starosti. Osobní příběhy odvíjejí i v rovině případů, které záchranáři řeší. 

Hlavní postavy ztvární např. Ivana Chýlková, Ondřej Brzobohatý, Martin Hoffmann, Martin Finger, nebo Vladimír Kratina. Režie se ujal Jiří Chlumský ve spolupráci s Martinem Koppem.

„Věříme, že seriál Linka se stane u diváků stejně oblíbeným, jako seriál Modrý kód. Jsme rádi za plné nasazení všech, kdo se na přípravě seriálu podílejí. S ohledem na dramatizaci jednotlivých případů je jasné, že se realita na dispečinku jakékoliv tísňové linky od fikce, kterou v rámci seriálu nabízíme, liší,“ říká Lucia Kršáková, ředitelka výroby TV Prima.

Čtyři díly, které se právě chystají, jsou vždy dělené do jednotlivých případů. Během jednoho dílu diváci uvidí dva velké uzavřené případy plus drobnější výjezdy. Minisérie Linka bude vysílána od pondělí 17. června, vysílací čas je 20:15.

-mav-