Sázení bez vkladu? To je Tipface

Nová sociální síť Tipface nabízí svým uživatelům možnost hrát a soutěžit v různých soutěžích bez použití jakéhokoliv vkladu. Sázky mohou uživatelé ukládat na sportovní události, číselné hry, ruletu nebo jen tipovat jména gólových střelců atd. Všechny hry určené pro spotřebitele Tipface jsou bez použití jakéhokoliv vkladu.

Uživatelé mají na www.tipface.com možnost oddělit sociální síť, kterou užívají pro potřeby soukromého života a vytvořit si vlastní komunitu s uživateli, kteří mají zájem o sázení. S uživateli mouhou následně komunikovat, navazovat spojení, soupeřit v rámci soutěžích nebo naopak vytvořit vlastní tým a účastnit se týmových soutěží.

Tipface nabízí moderní design, který velmi věrohodně připomíná prostředí online sázkových kanceláří a agentur. Zatímco sázkové kanceláře však generují miliardové zisky z proher svých uživatelů, tak Tipface již ve své podstatě umožňuje hru svým uživatelům, kteří splňují podmínky spotřebitelských soutěží Tipface.

Sázky či prvky sociální sítě na www.tipface.com nejsou vše. Uživatelé na Tipface sbírají pro svůj herní profil achievementy (milníky ve hře) a tím roste i jejich hodnost a možnosti či odměny. Achievementy také otevírají trezory, které skrývají řadu odměn od desítek obchodních společností v ČR.

Splnění snů každého sázkaře tak začíná již 10. května 2019, kdy po čtyřech letech testování spustí Tipface plnou verzi na www.tipface.com

Klíčová slova ČR-hry-sázky-internet-Tipface-firmy

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.