Fotopast na zloděje znamená klid, když se vydáte na letní dovolenou

Fotopast na zloděje znamená klid, když se vydáte na letní dovolenou

Kategorie: STAVBA

Ochrana majetku je tím prvořadým, ať už žijete v malém bytě nebo rodinném domě, u nějž je podlahová plocha mnohem rozsáhlejší. Kdykoliv své bydlení opustíte, je potenciálním terčem lupičů. Hrozba je ve většině případů spíš teoretická, ale přesto je lepší nic nenechat náhodě. Zamezit velmi nepříjemným překvapením, mít jasno, že se v době vaší nepřítomnosti něco dělo. To vše za asistence pomocníka, kterého nikdo nevidí – ale díky němuž bedlivě monitorujete široké okolí. Navíc nebude chtít plat nebo jakoukoliv jinou odměnu.



Důkaz pro vyšetřovatele, ale také efektivní ochrana

Když budete mít materiál pro policii, dopadne pachatele vloupání mnohem rychleji, to je poměrně jasná rovnice. Videozáznam nebo alespoň fotografie přináší dost průkazný materiál a stopu, díky níž bude jasno už během příštích pár dnů. Fotopast na zloděje má vynikající rozlišení a funguje spolehlivě i tehdy, když je venku černočerná tma nebo váš pozemek bičuje hustý déšť. Na své letní dovolené se tak už nikdy nemusíte zbytečně stresovat. Okolí domu je pod kontrolou, zahrada i pergola mají zajištěn opravdu bedlivý dohled. Jakýkoliv podezřelý objekt bude během příští vteřiny vyfocen a zařazen do dokumentace. Ochranných prvků na rozsáhlejším pozemku přeci není nikdy dost…

fotopast na zloděje

Stačí být na internetu a spojení je nepřetržité…

Ptáte se, jak zabezpečit dům? Právě s fotopastí dostanete hlídače, jenž bude i v době vaší fyzické nepřítomnosti klidně vysílat zprávy na email. Stačí vše jednoduše nastavit a ve spojení s domovem můžete být vlastně neustále. Tedy, alespoň v momentech, kdy se začne zrovna dít něco podezřelého. Můžete mít pod bedlivým dozorem nejenom chatu, ale i rodinný dům. Ve dne i v noci, bez ohledu na počasí nebo roční období. A to už je přeci velká výhra, že?

Velký výběr další zajímavé elektroniky naleznete na eshopu cel-tec.cz
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl