Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Danyl Johnson se dostal až do finále britské verze pěvecké show X Factor. Čokoládový fešák teď spojil síly s českou zpěvačkou Elis Mraz (29), jež pro změnu bodovala v Hlasu ČeskoSlovenska.

Společně nazpívali duet o neopětované lásce Hello To Me. K baladě vznikl i videoklip, který zpěváci představili ve Snídani s Novou. Finalista soutěže X Factor, jemuž dělal mentora obávaný Simon Cowell, zavzpomínal na účinkování ve sledované soutěži.

„Tím, že jsem byl v jeho týmu, tak byl na mne milý. Ale vím, že je jinak hodně upřímný a nikoho nešetří. Simonovi se ale nyní narodilo miminko, tak možná trochu změkne. Jsme stále v kontaktu, víme o sobě,“ prozradil Danyl Johnson, který ve Velké Británii dál pracuje na své sólové dráze a má vlastní show v BBC, ale případnému vystoupení či spolupráci se zpěváky v Česku se vůbec nebrání.

S Elis se seznámil na loňském koncertu Dance Divas a hned mu padla do oka. Výsledkem je úspěšná spolupráce. Danyl a Elis pak píseň překvapivě zazpívali naživo u netradičního publika. Zavítali do vysočanského domova seniorů, mezi něž zavítaly také děti z dětského domova.

„Přesně tohle má smysl. Spousta těch dětí svoje babičky a dědečky nemá nebo se s nimi nestýká. Jak potom mohou najít vztah ke starším lidem? A toto je cesta! Vždyť obě generace si navzájem mohou tolik toho předat,“ těšilo britského zpěváka, který už se těší na další spolupráci s Elis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám