Leishman se na poslední chvíli odhlásil. Bude startovat na druhém majoru sezóny?

PGA TOUR
Leishman se na poslední chvíli odhlásil. Bude startovat na druhém majoru sezóny?

Marc Leishman se na poslední chvíli odhlásil z turnaje AT&T Byron Nelson, na vině jsou zraněná záda. Jeho start na PGA Championship je tak nyní značně nejistý. 


Australský golfista loni na AT&T Byron Nelson s výsledkem -20 obsadil druhou pozici, nyní ale na poslední chvíli z účasti v Dallasu couvl. Na vině jsou zraněná záda, která nedovolí odehrát Leishmanovi kompletní čtyřdenní program.

PGA Tour na svém Twitteru uvedla, že díky odhlášení Leishmana ještě před začátkem turnaje dostal šanci náhradník Daniel Chopra. tweeted, že Marc Leishman stáhl před prvním kolem a bude nahrazen Daniel Chopra. Švédský golfista se své šance chopil skvěle a bude hrát i o víkendu.

Ve čtvrtek sice zahrál za 72 (+1), ovšem dnes upsal čtyři rány a cutem projde zcela určitě.

Zpět ale k Leishmanovi. Zatím není jisté, zda bude ovlivněna jeho účast na PGA Championship, druhý major přitom startuje už za necelý týden a Leishman má co napravovat. Loni sice prošel cutem, nakonec ale obsadil až dělenou 71. pozici.

Z turnaje se kvůli zranění zad odhlásil i .D.J. Trahan, ten ale do turnaje vstoupil, tudíž další náhradník povolán nebyl. V průběhu pátečního programu, respektive před startem druhého kola, odstoupili z AT&T Byron Nelson také Charles Howell III a Martin Trainer.