Když se řekne Alecia Beth Moore, asi málokoho napadne o koho jde, když ale uslyšíte Pink, každý si vybaví krátkovlasou zpěvačku s platinovou barvou vlasů, zlatým zubem a četným tetováním. Pink oslaví příští rok čtyřicítku a svých rebelských let se již dávno vzdala. Je z ní způsobilá maminka, ačkoli na pódiu to pořád ještě umí rozbalit. Co bychom do ní ale vůbec neřekli, je to, jak má zařízený dům. 

Hudební kariéra Alecie začala již ve velmi nízkém věku. Její otec, který hrál na kytaru a rád zpíval, ji přivedl k lásce k muzice. Už na střední zpívala v místní kapele a pak přičichla k R'n'B. Ačkoli my ji známe spíše jako rockovou či poprockovou zpěvačku, mezi její největší vzory patří R'n'B zpěvačka Mary J. Blige, rapper 2Pac a reggae legenda Bob Marley. Pink zpívá mezzosopránem, i proto se její hlas hodil na jakýkoli styl. 

Ve svých šestnácti letech natočila první demo a hostovala na deskách Diany Ross, 93 Degrees a dalších umělců. Prakticky od začátku kariéry stojí Pink na špici a neslezla z ní. Natočila sedm studiových alb a momentálně jede své šesté světové turné. 

V mládí platila za velkou rebelku, měla ráda večírky do rána, alkoholu nikdy neřekla ne a jednou se dokonce předávkovala drogami a skončila v nemocnici. Vydělávala si nejrůznějšími pracemi včetně McDonaldu a od svých patnácti let nejí maso. Všechny tyto nezdary však měly pozitivní vliv na její tvorbu a kariéru. Pink je jednou z nejúspěšnějších zpěvaček světa a objevuje se tu a tam i ve filmech. Vidět jste ji mohli například ve filmu Charlieho andílci 2: Na plný pecky, kde hrála rozhodčí na motocrossových závodech. 

K motocrossu má ostatně velmi blízko, její manžel Carey Hart byl profesionálním závodníkem a sama Pink s oblibou na motorkách jezdí. Během Careyho závodu ho dokonce Pink požádala o ruku velkou cedulí na které bylo napsáno: "Vezmeš si mě?" a na druhé straně "Myslím to vážně!". Carey se tehdy málem vyboural a Pink si vzal. 

Manželství však bylo poměrně dost bouřlivé. Pár se hodně hádal a nakonec se v roce 2008 odloučili. Pink dokonce vypsala papíry k rozvodu, pak se však opět usmířili, Pink přestala pít a páru se v roce 2011 narodila dcerka Willow, v roce 2016 následoval syn James. Z Pink je od té doby zcela vyklidněná a vyrovnaná žena, která kromě práce věnuje čas hlavně rodině a za svůj koníček již nepovažuje pařby do rána. 

Kromě zpěvu a rodiny věnuje hodně času charitě a ochraně přírody. Je ambasadorkou UNICEF a také velmi aktivně bojuje za práva zvířat a podporuje organizaci PETA. Hojně kritizuje svou kolegyni Beyoncé za nošení pravých kožešin, i prince Williama za to, že pořádal hon na lišku. Poslala tehdy jemu i královně velmi rozhořčený dopis. Její texty jsou vždy plné emocí a pochopení a patří mezi nejoblíbenější zpěvačky na světě. 

Jejich dům v Malibu je zařízený velice zajímavě, vlastně tak, jak by to potetované divoké zpěvačky, která umí zařvat i hodit po manželovi talíř, nikdo neřekl.