Kdyby o tom návrhářka věděla, tak by se možná nějak domluvily, ale Tereza Dědíková jí o tom, že šaty přešije a bude v nich vystupovat, neřekla! A co víc, Marta Musilová se o jejich osudu dozvěděla z médií, kde se  manželka tanečníka ze StarDance pochlubila.

"Tančím v přešitých svatebních šatech. Tento nápad se mi zdál naprosto nereálný, ale nakonec se tak stalo. Málokdo pozná, že se jedná o svatební šaty. Pochybuji, že bych se ještě někdy znovu vdávala. Kdyby náhodou ano, tak ne ve stejných šatech. Objemově už to bude někde úplně jinde,“ netajila se pro Super.cz Tereza.

A právě tohle návrhářku neskutečně vytočilo a rozhodla se to řešit. "Samozřejmě, že jsem paní Dědíkové volala, nekomunikuje, nečte e-maily a nepřebírá poštu. Od začátku vše řeším s právníkem, nyní posíláme oficiální výzvu. První dopis obsahoval fakturu s dodejkou a byl nepřevzatý. Co dodat, beru to jako poškození svého jména a finanční újmu," svěřila se Blesku Musilová, která svatební šaty vyčíslila na 30 tisíc korun.

Nejenom že Marta nemá šaty, natož peníze, ale v jejím modelu Tereza vesele tančí na společenských akcích za nemalý honorář! Dědíkovy jsme požádali o vyjádření. "S návrhářkou se na barteru svatebních šatů domlouvala moje manželka, a co mi říkala, tak žádná domluva o charitě nebyla. Paní návrhářka se dlouho neozývala, tak jsme si šaty vyřešili po svém," řekl Blesku Marek Dědík. 

Přitom návrhářka spolupracuje i s jinými celebritami, jako je cvičitelka Hanka Kynychová, zpěvačka Tereza Mátlová, nebo svatební šaty šila manželce ochrnutého Muže roku Martina Zacha a všichni jsou spokojení.

VIDEO: Tanečník ze StarDance Marek Dědík: Za zapálené auto ještě nic nedostal!

Video
Video se připravuje ...

Tanečník ze StarDance Marek Dědík: Za zapálené auto ještě nic nedostal! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií