Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sbohem, táto a dědo! Rodina Luďka Munzara (†85) po čtyřech měsících rozprášila hercův popel

Sbohem, táto a dědo! Rodina Luďka Munzara (†85) po čtyřech měsících rozprášila hercův popel
Zdroj: Profimedia.cz, Facebook
+ Dalších 99 fotografií
Poslední rozloučení
Už vážně naposledy se rodina rozloučila s Luďkem Munzarem (†85). Legendární herec zemřel 26. ledna. Po pohřbu v Národním divadle a soukromém obřadu nejbližší rozrášili jeho popel. Hrdina Synů a dcer Jakuba skláře navždy spočinul na rozptylové loučce v pražské Zbraslavi. Dcera Barbora Munzarová (47) si raději vzala černé brýle, manželka Jana Hlaváčová (81) kvůli těžké nemoci musela zůstat doma.

Konečně našel věčný klid. Herec Luděk Munzar (†85) bude odpočívat na rozptylové loučce u kostela svatého Havla nad Zbraslaví. Rodina tam v sobotu po poledni nechala rozprášit jeho popel.

Zkroušenou tvář a smutek v očích maskovala Barbora Munzarová černými brýlemi, její manžel Martin Trnavský (49) ho zaháněl smířeným úsměvem. S dědečkem se úplně naposledy přišla rozloučit i vnučka Anička Dvořáková (17).

Stejně jako na rozloučení v Národním divadle i soukromém obřadu chyběla hercova manželka Jana Hlaváčová (81). Kvůli silným depresím a Parkinsonově chorobě je údajně upoutaná k lůžku, hrát přestala před téměř osmi lety.

Luděk Munzar naposledy vydechl v sobotu 26. ledna nad ránem. K jeho vile v pražských Modřanech fanoušci položili desítky svíček a květin, na poslední rozloučení dorazily davy.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy