InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Goldies Párty s DJ Hobo

    pátek 29.3 22:00 - Hradní sklípek, Strakonice

  • Velikonoční farmářské trhy s ukázkami pletení z proutí

    pátek 29.3 9:00 - Drahkov

Zobrazit všechny události
 

Házená: Ženy po statečném boji těsně podlehly vítězkám přeboru

MILEVSKO – Házenkářky HC Milevsko sehrály v tomto týdnu poslední dva zápasy letošního ročníku krajského přeboru. Nejprve o svátku 8. května zvítězily 20:15 na palubovce rezervy Českých Budějovic a v sobotní domácí derniéře podlehly Jindřichovu Hradci B po statečném boji 18:21. Obhájkyně loňského prvenství z premiérové sezony krajského přeboru letos skončily na stříbrné pozici právě za Jindřichovým Hradcem. Rozdíly mezi jednotlivými celky byly v aktuálním ročníku tříčlenné soutěže zřetelné, což jasně dokumentuje fakt, že celkově druhé Milevšťandy ve všech čtyřech vzájemných zápasech prohrály s prvním Hradcem, ale zároveň čtyřikrát porazily třetí České Budějovice.

Lokomotiva ČB B – Milevsko A 15:20 (9:7). Sestava a branky: Buriánková – Vildtová 6, Hřebejková 5, Janouchová 4, Menhartová 2, Vaňková 2, Keřková 1, Mužíková, Tereza Němcová.
Milevsko A – Jindřichův Hradec B 18:21 (8:10). Sestava a branky: Buriánková – Vildtová 7, Hřebejková 5, Mužíková 3, Janouchová 2, Němcová 1, Keřková, Hečková, Vaňková.

Podrobnosti z posledního utkání letošní sezony přineseme ve středečních Milevských novinách. 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace