Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na festivalu Comedy Praha 2019 se představí špičky standup scény

12. 05. 2019 | Kultura
První ročník festivalu, který se odehraje v dnech 17.-18. května 2019 v pražském divadle Na Prádle, nabídne to nejlepší, co se ve stále populárnějším žánru standup comedy v Česku a na Slovensku odehrává.

17 špičkových českých a slovenských komiků a komiček představí každý/každá 20 minut svého nejlepšího materiálu. Vstupenky jsou k dispozici na oficiálním webu festivalu a v prodejní síti Goout. Lístek na jednotlivé dny je možno pořídit od 299 Kč, speciální balíček za 899 Kč obsahuje vstupné na oba dva dny, tištěný program, dva welcome drinky a fotografie s účinkujícími.

Nikola DžokičSoučasný boom stand-up comedy v Čechách fascinující. Po prvních pokusech oživit tenhle žánr, které byly v režii lidí kolem projektu Na Stojáka, se v tomto desetiletí jako by roztrhl pytel s novými lidmi. A to jak těmi, kteří standup chtějí dělat, tak i těmi, kteří na něj chtějí chodit jako diváci. Ani jedna skupina to přitom nemá jednoduché: diváci dnes mají díky internetu k dispozici hodiny a hodiny legálních i pirátských videí nejlepších komiků na světě a jsou paradoxně často velmi poučené publikum. Proti nim pak stojí odvážlivci, kteří se snaží najít nový klíč, jak vtipně popsat často už mnohokrát popsané.

17 komiků na jednom jevišti představuje průřez českým standupem, který doplní špička slovenské scény. Diváci mohou očekávat od každého z komiků 20 minut toho nejlepšího materiálu, který kdy v životě napsali. Na prvním ročníku festivalu Comedy Praha 2019 vystoupí zástupci nejrůznějších komediálních skupin, kteří spolu běžně nevystupují. Jsou tu etablovaná jména českého stand-upu i relativní nováčci. Organizátoři nepředstírají, že nabízí objektivní, a hlavně zaručený výběr těch nejlepších. Vybrali ty, kteří jsou opravdu dobří a kteří prokázali, že mají v Česku své publikum.

Lákadly pak budou také vystoupení zahraničních hostů Gabriela Žifčáka a Jakuba Lužiny. Na festivalu dále vystoupí Lucie Macháčková, Martin Jirman, Nikola Džokič, Martin Filippi, Jan Studnička, Dominik Heřman Lev, Tomáš Reitz, Kateřina Hašková, Jiří Charvát, Miloš Čermák, Tigran Hovakimyan, Jiří Jakima, Tomáš Plhoň a Jaroslav Cerman.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !