Hlavní obsah
Článek

Neděle patřila všem maminkám. Po celém světě se totiž slavil svátek matek, a tak během dne sociální sítě zaplavila přání a fotky z dětství. Výjimku netvořily ani české celebrity, které mateřství hojně oslavovaly.

Hold své mamince vzdala například modelka Daniela Peštová (53). „Moje mamka, moje opora, moje vrba, můj vzor, moje kamarádka, moje všechno,“ okomentovala společnou fotku manželka Pavola Habery (57). Fotkou s maminkou se pochlubila i Daniela Šinkorová (51). „Největší “držák”, nejveselejší mysl, nejschopnější “životní improvizátor”, největší vzor, nejsilnější osobnost, velká lvice,“ chlubila se herečka.

Mnohem výřečnější pak byla na sociálních sítích například Tamara Klusová (36). „V prvních měsících života bez ní nechceme být ani vteřinu, chceme cítit její nekonečnou blízkost a bez ní jsme ztracení v tom nekonečném světě. A jak poznáváme svět, přesouvá se naše pozornost z maminky na nás samotné. A my vykročíme na cestu, která v určitý moment našeho života vede hlavně tam, kde není naše máma. Zastáváme hlavně opačné názory, než naše máma. Chceme být hlavně někým jiným než naše máma… A v momentě, kdy se mámou staneme, zjistíme, že cesta vede tam zpátky… zpátky do náruče naší mámy,“ rozepsala se choť zpěváka Tomáše Kluse (37), který rovněž prostřednictvím sociálních sítí mamince popřál.

Mezi dalšími celebritami, které se pochlubily společným snímkem s maminkou patří například Mariana Prachařová (29), Petra Vraspírová (36) nebo Miro Žbirka (66).

Reklama

Další články

Načítám