České topmodelky ukázaly maminky: A pak po kom jsou krásné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

České topmodelky ukázaly maminky: A pak po kom jsou krásné!

Daniela Peštová se svou největší oporou.
Daniela Peštová se svou největší oporou. (Instagram)

Jejich křivky jsou dnes předmětem obdivu. Krásu ale nemají jen vydřenou, ale dostaly ji do vínku i ve svých genech. České krásky Tereza Maxová (47), Eva Herzigová (46) a spol. se pochlubily těmi, které je před lety přivedly na svět. V den jejich svátku jim tak daly krásný dárek.

Aneta Vignerová (31)
Vypadají spíš jako sestry než matka s dcerou. Aneta už dřív prozradila, že svou krásu podědila. „A i tu štíhlou postavu máme v genech,“ přiznala. Teď je jasné, že nelhala. „Všem maminkám krásný svátek, hlavně té mojí,“ popřála mamince Jitce.



Daniela Peštová (48)
Čas si na svou mámu udělala i jindy zaneprázdněná topmodelka. „Moje opora. Moje vrba. Můj vzor. Moje kamarádka. Moje všechno,“ popsala Maxová v několika slovech, co pro ni její máma znamená. „Jste krásná po ní,“ všimli si hned fanoušci.

Eva Herzigová (46)
Sama je trojnásobnou maminkou George (11), Edwarda (5) a Philipa (8), na svátek matek se ale rodačka z Litvínova věnovala hlavně té svojí. „Moje sluníčko maminka,“ připsala komentář pod snímek, na kterém je rozesmátá se svou mámou Evou.



Alena Šeredová (41)
Na tu, která ji přivedla na svět, nedá dopustit ani Češka žijící v Itálii. Její máma Jitka ji podporuje, jak může. „Mamka jezdí do Itálie podle stavu mrazáku. Když zeje prázdnotou, tak je povolána. Nejoblíbenější jídlo je kuře na paprice a to mamka navaří do krabiček a zamrazí. Kluci to zbožňují,“ pochvalovala si modelka.

Tereza Maxová (47)
Z jejího nápadu odjet v osmnácti do Paříže před lety nadšená nebyla, nakonec ji ale nechala jít vlastní cestou. A Maxová to své mámě nikdy nezapomněla.  „Všem milujícím maminkám a babičkám krásný den matek,“ vzkázala jí včera přes sociální síť a pochlubila se fotkou své mámy a svých dětí.

Na video s Danielou Peštovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
skspetr
13. 5. 2019 • 14:20

Najděte naahé ženy ve vašem
mestěe zde : nome.ga/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.