Máme nový fotbalový vzor. Pigluje agentku a dává to na net

Zapomeňte na Messiho, je tu totiž Mauro Icardi a jeho agentka Wanda.

Pomalu zapomínáme, kdo je to Lionel Messi. Protože teď nastává doba jiného Argentince, jmenuje se Mauro Icardi a je to kanec.

Mauro hraje za Inter Milán...bla bla bla... chodí s ženskou, co se jmenuje Wanda Nara, má superobří kozi a je to zároveň jeho agentka. Přesně tak, on obskakuje svou vlastní manažerku, ale ta největší hlína na tom je, že to zveřejňuje na Instagramu.

Mauro Icardi a jeho agentka Wanda.

Na sociální síti obou se objevily fotky patřící spíš do pornočasáku. Klub s tím má problém, cítí se prý ztrapněn a hodlá divočáka Maura v létě prodat.

Tomu je to ale tak nějak jedno, protože má ego dost vysoko. 

Mauro Icardi a jeho agentka Wanda.

Přestože mu je 23 let, stihl už napsat svojí autobiografii.

Tam třeba fanouškům Interu vzkázal milou věc: Že prý jestli s ním budou mít problém, tak na ně pošle nájemný vrahouny z Argentiny.

Mauro Icardi a jeho agentka Wanda.

Protože ale nejsme gay, k fotbalistovi už by stačilo.

Stejně jste museli tušit, že se tenhle článek stočí k těm obřím kozi jeho agentky. Na Wikipedii, což je naše maximum pro hledání informací, protože za chvíli končí šichta, má Wanda roztomilou profesní kombinaci football agent a showgirl.

Taky je to modelka, což je z její lehce nepřírodní postavy asi patrné.

Mauro Icardi a jeho agentka Wanda.

Předtím už byla manželkou jiného fotbalisty, Maxiho Lopéze. Jejich vztah se ale rozpadl ve chvíli, kdy začala jít jeho kariéra tak nějak dolů. Nic v tom nehledáme, určitě to nebude zlatokopka.

Připravili jsme si pro vás galerii plnou těch jejich erofotek a taky nějaký pikantnosti z jejího profilu, protože na těch erofotkách je nahatej hlavně on. Ble. Hezké pokoukání.

Fotogalerie

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
26211
6737