Potvrdené: Karolína Kurková a Martin Rausch budú moderátormi Global Social Awards

Martin Pyco Rausch

Martin Pyco Rausch

Karolína Kurková

Karolína Kurková, česká supermodelka, a Martin Rausch, slovenský moderátor známy z šou Česko Slovensko má talent, X Faktor a SuperStar, sa prvýkrát predstaví na jednom pódiu. Spoločne budú našimi sprievodcami finálovým galavečerom Global Social Awards, ktorý privezie do Prahy desiatky influencerov z celého sveta.

Pôvabná supermodelka s českými koreňmi, ktorá si získala uznanie po celom svete, a sympatický slovenských moderátor, prezývaný Pyco, ktorý je zároveň talentovaným textárom, hudobným dramaturgom a autorom niekoľkých vegetariánskych kuchárok. To je novo potvrdená moderátorská dvojica pre udalosť roka sveta sociálnych sietí Global Social Awards. Finálový galavečer, na ktorom sa zídu najsledovanejšie osobnosti planéty, sa uskutoční v Prahe 29. mája od 19.00 h vo Fóre Karlín.

Karolína prijala túto moderátorskú výzvu ako prvá: "Je to pre mňa pocta, že môžem moderovať Global Social Awards. Naozaj sa na to teším, "odkázala Karolína pri oznámení konania Global Social Awards.

Martin bol ako spolumoderátor galavečera potvrdený v týchto dňoch. Za sebou má pestrú rad moderátorských skúseností, vďaka ktorým ho diváci poznajú zo slovenských i českých televíznych obrazoviek. Moderoval niekoľko ročníkov súťaže Slovensko hľadá Superstar, tanečnú šou Let's Dance aj národné ocenenie Eurovision Song Contest a v posledných rokoch najmä zábavnú show Tvoja tvár znie povedome.

Okrem toho je "Pyco" známy pre svoju vášeň k vegetariánskemu jedlu, ktorou inšpiruje viac ako 66 tisíc fanúšikov na svojom Instagramu a tiež v troch kuchárskych knihách podľa ročných období, ktoré sám napísal a nafotil.

Medzi hosťami, ktorí sa zídu na finálový večer z USA, Indie, Číny, ale aj Peru či Indonézie, nebudú chýbať Nico Santos, Alma, Bonang Matheba, Just Sul, Len Selter, Paola Antonini, Bethany Mota alebo Tamta. Českú republiku bude reprezentovať talentovaná Anna Šulcová, ktorú len na Instagrame sleduje cez 584 tisíc fanúšikov a patrí k najvplyvnejším osobnostiam Česka.

Klíčová slova ČR-Slovensko-internet-lidé-zábava-Global Social Awards-Imedium

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.