Společnost Foretellix zveřejnila technologii Foretify s ověřeným přístupem pro měřitelnou bezpečnost bezpilotních vozidel

Umožní průmyslovému odvětví přejít od „počtu ujetých kilometrů“ ke „kvalitě pokrytí“

Foretellix, začínající izraelská firma, která chce zajistit měřitelnou bezpečnost bezpilotních vozidel (AV), dnes představila technologii Foretify. S technologií Foretify přináší společnost Foretellix ověřování na bázi osvědčeného pokrytí, které je v široké míře přijímáno v sektoru polovodičů a nyní přichází do segmentu bezpilotních vozidel. Technologie Foretify umožní, aby se průmysl AV přenesl svou pozornost z počtu ujetých kilometrů na kvalitu pokrytí. To velmi pomůže zákazníkům, vývojářům, pojišťovnám a regulačním orgánům společně získat důvěru v bezpečnost bezpilotních vozidel, která je velmi potřebná pro jejich využití v širokém měřítku.

Společnost Foretellix založil tým průkopníků v oblasti měřitelné verifikace a validace s vysoce automatizovaným a osvědčeným přístupem na bázi vysoce automatizovaného a ověřeného komplexního pokrytí, který se využívá v průmyslu polovodičů. Přístup k ověřování a validaci byl upraven a přizpůsoben na míru segmentu bezpečnosti bezpilotních vozidel.

Po představení technologie Foretify využijí vývojáři ověřování na základě pokrytí, aby získali informace o kvalitě pokrytí, úspěšně využili data o situacích, která jsou velmi důležitá pro bezpečnost bezpilotních vozidel a extrahovali metriku pro jejich ověření. To zahrnuje metriku pro pokrytí situací, nezbytné pro vytvoření závazných „bezpečnostních případů“ pro zákazníky, dodavatele, pojišťovny a regulační orgány.

Jde o kontrast oproti stávajícím testovacím metodám a metrice založené na počtu ujetých kilometrů, která kalkuluje fyzicky ujeté nebo virtuálně zaprotokolované kilometry a související počet stažení a nebo poruch. Bohužel počet ujetých kilometrů a stažení z provozu přímo nesouvisí s podstatou a hraničními situacemi, ke kterým může při řízení dojít a které musí být do posuzování zahrnuty.

Podívejte se na naše video zde.

Technologie Foretify společnosti Foretellix zahrnuje otevřenou vysokoúrovňovou technologii Scenario Description Language (SDL), inteligentní a rozšiřitelnou automatizaci, analytiku a metriku. Umožňuje dvě průlomové myšlenky pro řízení komplexity. Technologie „jeden pro mnohé“ umožňuje, aby jeden scénář reprezentoval „mnoho“ variant situací. Myšlenka „mnoho pro jeden“ umožňuje, aby výsledky „mnoha“ testů realizované na různých platformách byly zahrnuty do „jednoho“ pokrytí a metriky.

„Věříme, že přechod průmyslu od počtu ujetých kilometrů ke kvalitě pokrytí nám pomůže realizovat skutečný potenciál a široké zapojení bezpilotních vozidel,“ řekl Ziv Binyamini, generální ředitel společnosti Foretellix. „Naše průlomová technologie „Jeden pro mnoho“ a „Mnohé pro jeden“ umožní našim zákazníkům zvládnout tento velmi komplexní sektor a poskytne měřitelnou bezpečnost, kterou velmi ocení zákazníci, vývojáři, pojišťovny a regulační orgány.“

O společnosti Foretellix

Misí společnosti Foretellix je umožnit „měřitelnou bezpečnost“ bezpilotních vozidel pomocí přechodu od „počtu ujetých kilometrů „ na „kvalitu pokrytí“.

Společnost Foretellix založil tým průkopníků v oblasti měřitelné verifikace a validace s vysoce automatizovaným a osvědčeným přístupem na bázi vysoce automatizovaného a ověřeného komplexního pokrytí, který se využívá v průmyslu polovodičů. Přístup k ověřování a validaci byl upraven a přizpůsoben na míru segmentu bezpečnosti bezpilotních vozidel.

Technologie Foretify společnosti Foretellix zahrnuje otevřenou technologii Scenario Description Language (SDL) na vysoké úrovni, inteligentní a rozšiřitelnou automatizaci, analytiku a metriku. Obsahuje metriku pro různé situace, která je vyžadována k vytvoření závazných „bezpečnostních případů“ pro zákazníky, vývojáře, pojišťovny a regulační orgány.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/772600/Foretellix_Logo.jpg

Video - https://www.youtube.com/watch?v=v1VBfaapLp0&t=

Kontakty pro média:

Izrael

Moshe Mendelson

Tel : +972-377-5633

Email : moshe@gopositive.co.il

Severní Amerika

Scott Fosgard

Tel : +1-734-272-7440

Email : scott@fosgardpr.com

Evropa

Mike Stainton

Tel : +44-7739-891040

Email : mike.stainton@pfpr.com

PROTEXT

Klíčová slova Izrael-automoto-počítače-elektronika-zajímavosti-Foretellix

Oblast
Blízký východ (bv)

Kategorie
IT, telekomunikace
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.