„Tak jsme si zablbli. Jelikož jsou naše holky NEJKY, museli jsme je vzít obě (a oni nás) na kurz tzv. mermaidingu. A když do ploutve, tak všichni!“ napsala zpěvačka Marta Jandová k vtipné momentce, na které s „rybí ploutví“ à la malá mořská víla pózuje u bazénu. Za ní vykukuje právě zpěvák Václav Noid Bárta – a jak je vidět, i tenhle na první pohled jasný drsňák s množstvím tetování a nabouchanými bicepsy si ze sebe kvůli své dcerce Terezce (4) dokáže udělat legraci. A jde si s ní do bazénu hrát na mořského... panáka.

Na rozdíl od Jandové, která dala přednost pohádkově pestrobarevné ploutvi, Noid sáhl po oranžovo-bílo-černé kombinaci rybky klauna očkatého alias hlavního hrdiny z populární animované Disney pohádky Hledá se Nemo. „Co bych pro dcerunku neudělal,“ svěřil se zpěvák známý například z muzikálů Carmen, Sestra v akci nebo Jesus Christ Superstar na instagramu. Zkrátka každý muž – i ten největší tvrďák – roztaje jako vanilková zmrzlina, když jde o rozzářená očička jeho potomka!

Na své sociální síti ostatně docela nedávno předvedl, jak mu Terezka barví nehty na modro a dělá na hlavě culíček, aby vypadal jako princezny Elsa a Anna z pohádky Ledové království. Jenže rybí ocas, ten rozhodně posunul laťku jeho otcovské důstojnosti o příčku výš.

„To je pecka!!!! Mrzí nás, že jsme nemohli být s vámi,“ bavila se u fotky herečka Alice Bendová (45) a připojila celou řadu rozesmátých smajlíků, zatímco mladý muzikálový zpěvák Ladislav Korbel se zmohl jenom na stručné „no do pr*ele…“.

VIDEO: Noid skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se
Video
Video se připravuje ...

Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií