facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 13. 5. 2019

Nástroje YSoft SafeQ budou součástí zařízení společnosti Brother

Společnosti Y Soft Corporation a Brother oznámili, že nástroj YSoft SafeQ je nyní integrovanou součástí multifunkčních zařízení Brother. Řešení YSoft SafeQ poskytuje firmám centrální správu digitalizace dokumentů a tiskových služeb. Společnosti využívající tisková zařízení Brother s integrovaným YSoft SafeQ se dočkají vyšší produktivity, lepšího zabezpečení dokumentů a nižších nákladů na tisk. Díky integrované platformě YSoft SafeQ mohou společnosti využívat potřebné funkce jako softwarové balíčky nebo prostřednictvím jednotlivých softwarových modulů. Zákazníci, kteří používají multifunkční zařízení Brother, si mohou vybrat funkce správy tisku YSoft SafeQ, automatické funkce workflow skenování nebo jejich kombinaci.



Integrovaný terminál společnosti Brother se zařadil mezi ostatní terminály předních výrobců, kteří využívají produkty Y Softu. Specializované týmy technické podpory a prodeje společnosti Brother jsou vyškoleny pro návrh a nasazení ideálního řešení, které podpoří potřeby klienta bez ohledu na velikost jeho firmy.

Terminál Brother poskytuje uživatelům a správcům všechny hlavní funkce systému YSoft SafeQ, včetně zabezpečené metody pull-printing, která umožňuje uživateli tisknout na nejbližší tiskárně, nástrojů pro snižování nákladů, pracovních procesů zvyšujících produktivitu a komplexního reportingu a monitorování. Zákazníci společnosti Brother mohou také využít výhod pokročilých systémů pro digitalizaci a skenování YSoft SafeQ, které transformují opakované procesy založené na tisku do podoby automatické digitalizace dokumentů, zpracování a bezpečného doručení dat do předem definovaných míst. Procesy skenování navíc umožňují sofistikované zpracování úloh, například při využití optického rozpoznávání znaků (OCR) pro indexování textu a redigování textu.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.