Jak mít krásnou pleť?

Jak mít krásnou pleť?

“Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem a prosbou o radu. Zajímalo by mě, jestli se dá myšlenkou i léčit. Už jsem o tom něco slyšela, ale nevím, jak na to. U mě se jedná konkrétně o dlouholetý problém s akné (asi 6 let). Žádné kosmetické ani létařské připravky mi nepomohly (někdy jen malé zlepšení, ale po jiných i výrazné zhoršení.) Proto mě napadlo zkusit se vyléčit sama pomocí své mysli. Jestli je to možné, prosím o radu, jak na to. Předem velice děkuji za odpověď a přeji krásný den.”

Myšlenky tvoří realitu:

Myšlenky jsou celý tento svět a určují, jak jej vnímáme a co konkrténě vnímáme. Jedná se o nejmocnější sílu pro život zde ve hmotě. Lze tedy s nimi i léčit. Na léčení je spousta návodů a cest je opravdu mnoho. Pakliže chcete nejjednodušší možnost, tak máme audiomeditaci, která se přímo zabývá léčením (zde doporučuji léčivou meditaci a napojení na Univerzální Sílu). Základní ovládnutí mysli bude klíčový bod: návod naleznete zde. (první dva kroky také můžete stáhnout ve formě audiomeditace níže).

Autosugesce:

Pakliže chcete více na sobě pracovat sama, tak mocným nástrojem je autosugesce před spaním:

“Jsem zdravá. Mám krásnou a zdravou pleť.”

Toto si v duchu neustále opakujte a velmi silně prožívejte emoce spojené s tímto cílovým stavem, až dokud neupadnete do spánku. Přes den se věnujte tomu, jaké to je, mít již teď krásnou pleť - můžete se dívat do zrcadla a obdivovat svou krásnou pleť. Vnímejte na ní ty krásná místa a začněte naprosto ignorovat ta problematická.

Základní léčení pomocí energie a myšlenkami je následující:

Usednete do meditace a plně  se soustřeďte pouze na nádech a výdech. Jakmile se vaše myšlenky uklidní a začnou se koncentrovat pouze na dech, vizualizujte si (představte si, prožívejte), jak s každým nádechem do vás proniká klidná, bílá (případně i zelená) energie a s výdechem skrze pleť odchází tmavá - tím z pleti odchází vše špatné a takto stále dokola. V takovéto meditaci setrvejte denně 10-20 minut, dle vaší schopnosti pevně udržet vědomí pouze při této meditaci.

Podpora fyzického těla:

Dále bych doporučila toto vše zkombinovat s dočasným odlehčením stravy. Pakliže vám to váš zdravotní stav dovolí, je velmi účinný šťávový půst (po určitou dobu pijete pouze ovocné a zeleninové šťávy, kam je teď na jaře vhodné přidávat i divoké byliny (kopřiva a pampeliška vám hodně pomohou), nebo zařadit takovéto šťávy či smoothie do svého jídelníčku. Ať se daří a dejte nám vědět, jak vše úspěšně zvládáte. 

Pozorování mysli (audio meditace 19 minut)

Pozorování mysli (audio meditace 19 minut)

Ovládnutí jedné myšlenky (audio meditace 14 minut)

Ovládnutí jedné myšlenky (audio meditace 14 minut)