Sociální sítě
Nahoru

Nová kombinovatelná kolekce náramků BVLGARI

Letos na jaře vtiskla značka Bulgari svoji radostnou a odvážnou osobnost do nové kolekce náramků. Tato tradiční římská šperkařská značka tak nastavila laťku kreativní a avantgardní šperkařské tvorby. Svojí novou kolekcí zve Bulgari ženy všude na světě, aby hrály jen podle svých vlastních pravidel a vyjádřily svůj osobní styl zcela originální a sobě vlastní kombinací náramků.

Nové náramky, které rozšiřují kolekce BVLGARI BVLGARI, B.zero1 a Viper, mají elegantní úzký profil, který se snadno nosí a ještě snadněji kombinuje. A výsledek? Absolutní univerzálnost: můžete kombinovat několik – velký počet – stejných i různých náramků, a tak se vám nabízí nepřeberně originálních kombinací pro různý styling.

Při kombinování se nelze zmýlit – kolekce náramků nabízí vše, co žena potřebuje k vyjádření své osobnosti, smyslu pro humor a šarmu.

Na sofistikované denní příležitosti nebo takové, které volají pro městském stylu, se hodí zejména náramky Viper a B.zero1, které umí dokonale povýšit denní vzhled. Na druhé straně nový vícebarevný design úzkých náramků BVLGARI BVLGARI podtrhne hravou a svěží estetiku. V některých dnech přijde vhod optimistický barevný akcent rudého karneolu, zatímco jindy je „to pravé“ navrstvit na zápěstí různé kovy; jindy jsou tím nejdokonalejším stylovým akcentem minimalistické náramky, které zdobí jen jednoduché logo. Pro ženu, která se nebojí kombinovat, nabízí náramky nekonečně možností.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.