Vkradla se do vašeho sexuálního života rutina? Nekompromisně se jí zbavte!

I přesto, že sex patří mezi nejpřirozenější lidské aktivity a většina z nás ho má ráda, občas to v něm může zaskřípat. Obzvláště do dlouholetých vztahů se vkrade rutina, která je právem považována za největšího zabijáka sexu jako takového. Pak je třeba řádně zasáhnout. Poradíme vám jak. 

Někteří problémy v sexuálním životě řeší výměnou partnera. To by ale mělo být, obzvláště pokud se jinak jedná o parťáka do nepohody, až opravdu krajní řešení. 

Změňte lokalitu i scénář

Za spoustou problémů v sexu navíc často stojí na pohled banality, jako jsou stejné místo a stejný způsob vykonávání milostných aktivit. Mnohdy stačí změnit lokalitu a scénář, a dvojice opět začne pociťovat to, co kdysi v začátcích vztahu. Objednejte si pokoj v luxusním hotelu, odjeďte na dovolenou nebo se z ložnice jen přemístěte třeba do koupelny. Uvidíte, jaká to bude změna, která se podepíše i na vašem sexuálním prožitku. 

Nepodceňujte milostnou předehru

Spousta párů již po několika letech vztahu také začne podceňovat úlohu milostné předehry. Ženu i muže je totiž třeba náležitě navnadit či přímo nažhavit. V posteli zkrátka nesmíte být líní. Aktivita je to, co se nejvíce počítá. Dobrou zprávou je, že tento úkol dnes nemusí být jen na bedrech partnerů samotných. Spoustu práce za vás „odvedou“ i správně zvolené erotické pomůcky, jako jsou například vibrátory. Ty mají své místo nejenom v autoerotice, ale i v sexu v páru. 

Pomůcky pro dospělé vybírejte v klidu domova

Zřejmě víte, že nejenom vibrátory, ale spoustu dalších erotických hraček seženete v sexshopech. Pokud jste v žádném ještě nebyli, zkuste některý nezávisle navštívit. Nemusíte si nic koupit, jen se porozhlédněte kolem. A pokud se stydíte, navštivte některý ze sexshopů internetových. Ty umožňují výběr erotických hraček v klidu domova. 

Recenze na základě vlastních zkušeností na Lascivní.cz

Uznáváme, že první návštěva sexshopu může být pro nováčka trošku šokem. V nabídce se laici často ztrácí a netuší, kde vlastně začít. Je to i váš případ? Pak bychom vás rádi upozornili na magazín o sexu Lascivní.cz. Tento po novinářské stránce profesionálně vedený server totiž přesahuje hranice magazínu jako takového. Veškeré pomůcky, o kterých se na stránkách magazínu dočtete, mají tamní redaktoři a redaktorky osobně vyzkoušené. A své příspěvky doprovázejí vlastnoručně pořízenými fotografiemi a videi. Když zkrátka na serveru Lascivní.cz, který mimochodem funguje již od roku 2010, o něčem píší, tak rozhodně vědí o čem.

Vyžeňte ze sexu nudu!

Zajímá vás, jak vzpružit dlouhotrvající vztah? Jak vybrat nejvhodnější vibrátor pro začátečnici, jaké partnerské pomůcky nejvíce okoření vztah či jaký je ideální peprný dárek pro svatební pár? Pak jste na správné adrese. V magazínu ale také najdete odpověď na otázky, jaké existují nejlepší venušiny kuličky a samozřejmě jak je vybrat

Multifunkční venušiny kuličky

Na tuto erotickou pomůcku ovšem nenahlížejí jen jako na zdroj erotického vzrušení. S touto hračkou pro dámy je totiž možno efektivně posilovat svaly pánevního dna. Ty ochabují po každém porodu, a necháte-li je bez povšimnutí, hrozí vám inkontinence. Posílení pánevního dna je důležité již v průběhu těhotenství, a to ať již pravidelným cvičením (Kegelovy cviky) či právě pravidelných používáním venušiných kuliček. 

Pro vás to nejlepší

Takovýchto zajímavostí a tipů v magazínu najdete celou řadu. Vaší pozornosti by neměly uniknout ani souhrnné recenze hraček dle jednotlivých kategorií. Patnáctičlenná redakce za tímto účelem testovala více než 300 erotických produktů! Vy si tak můžete pořídit ty nejlepší z nich. Tak neváhejte!  

 

 

Autor: redakce
Další články ze sekce ZAJÍMAVOSTI
Datum: 13.05.2019

 
 

WOMENHOUSE.cz
Portál výhradně jen pro ženy…

CINEMAHOUSE.cz
Portál o filmových novinkách.

CELEBRITYHOUSE.cz
Dění z českého showbyznysu...

MENHOUSE.cz
Portál pro muže...

GOLFMAGAZINE.cz
Web plný golfu..

HOTELHOUSE.cz
Portál o hotelech, pensionech a spa resortech

BOOKHOUSE.cz
Portál nejen o knihách a časopisech

KIDSHOUSE.cz
Portál pro děti a jejich rodiče...

HOMEMAGAZINE.cz
Vše pro dům, byt a zahradu…

BeachSwan.com
Exkluzivní plážové outfity...

NejlepsiKavarny.cz
Zkoušíme za vás nejlepší kavárny nejen v Praze…

zpět Úvod / rubriky / ZAJÍMAVOSTI / Vkradla se do vašeho sexuálního života rutina? Nekompromisně se jí zbavte!

Aktuální číslo:
Portál o hotelech, pensionech a spa resortech

Kalendář akcí

Dnes je 20. dubna 2024, svátek má Marcela.

Nejbližší akce:

>>> další akce

MENHOUSE.cz
Portál pro muže...

INSPIROVANIKRASOU.cz
modeling-stylový portál

LUXUSNIPLAZE.cz
Nejkrásnější pláže a destinace.

LUXURYHOUSE.cz
Svět luxusu, módy a doplňků...

CARSHOUSE.cz
Vše o autech... A nejen o nich.

BeachSwan.com
Exkluzivní plážové outfity...

GASTROHOUSE.cz
Portál o moderní gastronomii...

CLASSIC BARBERSHOP
Nechte se unést kvalitní péčí o vaše vousy a vlasy.

CINEMAHOUSE.cz
Portál o filmových novinkách.

CELEBRITYHOUSE.cz
Dění z českého showbyznysu...

GOLFMAGAZINE.cz
Web plný golfu...

HOTELHOUSE.cz
Portál o hotelech, pensionech a spa resortech

BOOKHOUSE.CZ
Portál nejen o knihách a časopisech

KIDSHOUSE.CZ
Portál pro děti a jejich rodiče...

WOMENHOUSE.CZ
Portál výhradně jen pro ženy…

nice girl

Partneři projektu: