Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

OBRAZEM: Na poslední rozloučení s Václavem Postráneckým dorazily davy osobností

+ Dalších 45 fotografií
Česko dalo poslední sbohem legendárnímu herci Václavu Postráneckému (†75). Na rozloučení dorazily davy osobností, hvězdní kolegové, ale i fanoušci. Smuteční obřad začal úderem jedenácté hodiny dopolední a rakvi se poklonili například František Němec (75), Jiřina Bohdalová (88), Taťjana Medvecká (65) a další.

Václav Postránecký (†75) po dlouhém boji podlehl zákeřné rakovině. Naposledy vydechl v úterý 7. května, dnes se s ním rozloučili všichni, kteří měli velkého herce rádi. Pohřeb v Národním divadle byl přístupný veřejnosti, a tak dorazili i fanoušci, kteří si Postráneckého oblíbili hned v několika jeho nezapomenutelných rolích.

Ze slavných kolegů se přišli herci poklonit osobnosti jako Jiřina Bohdalová, Miroslav Donutil, Hana Maciuchová, Saša Rašilov, Marcel Vašinka, Tereza Kostková, Jaroslav Satoranský a spousta dalších.

Proslovy některých z kolegů Václava Postráneckého dojímaly k slzám, na legendárního herce však budou všichni vzpomínat s úsměvem na rtech. Na další osobnosti, které se na posledním rozloučení ukázaly, se můžete podívat v galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy