REKLAMA
Hledat
Mapa cennemovitostí v ČR
estav.tvnový videoportál
Všechna témata

Walk-in zástěny EASY pro kreativní a praktické řešení koupelny

Zástěna Walk-in, tedy pevná zástěna v čirém skle a černým matným profilem dokonale splyne s vaší koupelnou. Výhodou je nejenom velká šířka vstupu (bez bariér), ale i jednoduchá montáž a snadná údržba – i díky vyrovnávacímu profilu pro nerovné zdi ve vaší koupelně.

Sprchujte se „EASY“

Tradiční výrobce sprchových zástěn – společnost SanSwiss – nabízí Walk-in zástěny v čirém skle ve výšce 200 cm a standardních šířkách od 80 do 160 cm.

SanSwiss vyrábí všechna svá skla s antiplakovou úpravou Aquaperle, která snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle.

Walk-in zástěna je pro optimální stabilitu ukotvena stabilizační vzpěrou v moderní černé barvě. Volitelně lze dodat i rohovou vzpěru.

Možná je i kombinace dvou pevných stěn ve stejném nebo zcela odlišném designu – s černým sítotiskem či PVC-fólií na přední straně skla (řešení Concept Walk-in EASY včetně spojovacího dílu).

SanSwiss s.r.o.

logo
Popovická 1123
50601 Jičín

telefon: 493 644 644
e-mail: marketing@sanswiss.cz

web: www.sanswiss.cz

Více o firmě Vyžádat další informace

Sdílet / hodnotit tento článek

Mohlo by vás zajímat

Sprchový kout řady TOP-LINE S Black Line – čtyřkruh s dvoudílnými posuvnými dveřmi, měkké symetrické tvary s jemným akcentem černé barvy.

Klasika v interiérovém designu. Rámové sprchové kouty TOP-LINE S od SanSwiss

Promyšlené detaily a kvalitní materiály jsou garancí luxusu, komfortu a spolehlivosti. Vybrat si sprchový kout není rozhodně jednoduché. Praktiční lidé preferují, aby se sprchový kout dal snadno čistit, stejně tak vyžadují i optimální těsnost sprchové zástěny a pohodlný vstup do sprchy.

COVID–19: speciální nabídka na ochranné a dělicí zástěny ze skla

COVID–19: speciální nabídka na ochranné a dělicí zástěny ze skla

SanSwiss reaguje na požadavky zákazníků na ochranu proti šíření kapénkové infekce (aktuálně proti COVID–19) a přichází s novinkou. Skleněné ochranné zástěny, dělicí zástěny a paravány jsou určeny do firem a provozoven, na přepážky do kanceláří, na prodejní pulty obchodů a do restaurací, do recepcí hotelů.

Jednokřídlé dveře s boční stěnou CADURA GOLD LINE v čirém skle, sprchová vanička ILA

Překročte hranice obyčejné barvy! Zlaté sprchové kouty CADURA od SanSwiss

Zlato. Oblíbený materiál nejenom v módě, ale také v interiérovém designu. SanSwiss přichází s jedinečnou kolekcí CADURA GOLD LINE. Sprchové zástěny a kouty v luxusní zlaté barvě, které lze integrovat do nejrůznějších stylů koupelny, ocení i nároční zákazníci. Ať už se jedná o nejmodernější koupelnu s akcenty černé…

Kvalitní sprchové zástěny řady TOP-LINE – Standard kvality za přijatelnou cenu

Kvalitní sprchové zástěny řady TOP-LINE – Standard kvality za přijatelnou cenu

Mezi nejoblíbenější řadu sprchových zástěn patří bezesporu řada TOP-LINE od společnosti SanSwiss. Standard kvality v mnoha variantách. Ať už se jedná o široce otvíratelné křídlové dveře, praktické zalamovací dveře či posuvné dveře s úsporou místa s nejrůznějšími druhy profilů (matný elox, bílá, aluchrom, sanitární…

Zvažte výměnu vany za sprchový kout

Zvažte výměnu vany za sprchový kout

Na trhu je dnes rozmanitá nabídka sprchových zástěn, rozdíl mezi nimi není však jenom v ceně, ale i v jejich kvalitě. Nevíte si rady při výběru sprchového koutu? Inspirujte se přírodou jako CADURA.

CADURA – moderní sprchové zástěny inspirované přírodou

CADURA – moderní sprchové zástěny inspirované přírodou

SanSwiss představuje novou řadu kvalitních sprchových zástěn. CADURA je dokonalou kombinací sofistikovaného designu, do detailu propracované ergonomie i kvalitních materiálů. V nabídce najdete křídlové i posuvné dveře!

Výběr sprchového koutu je nyní jednodušší

Výběr sprchového koutu je nyní jednodušší

I v případě, že máte atypicky řešenou koupelnu, máme pro vás řešení. Ať už se jedná o zvláštní rozměry až do výšky 2300 mm, zkosení, výřezy či zkrácené boční stěny, pro SanSwiss – specialistu na atypická řešení – toto není žádný problém.

S atypickým řešením sprchového koutu pomůže SanSwiss

S atypickým řešením sprchového koutu pomůže SanSwiss

Je celá řada domů, kde se majitelé snaží vypořádat s problémem vybudování nové koupelny, především v podkroví, kde jsou zkosené stropy. Majitelé přitom touží po sprchovém koutě, a to z mnoha důvodů. Při sprchování je podstatně menší spotřeba vody a samotné sprchování je hygieničtější oproti koupeli ve vaně s…

REKLAMA