Saxofonista Slováček s Lucií Gelemovou: Už s ní randí 5 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Saxofonista Slováček s Lucií Gelemovou: Už s ní randí 5 let!

Felix Slováček s přítelkyní Lucií Gelemovou
Felix Slováček s přítelkyní Lucií Gelemovou (profimedia.cz)

Jako dvě hrdličky spolu na Valašsku cukrovali Felix Slováček (75) a jeho milá Lucie Gelemová (35). Jak by taky ne. Oslavovali pět let společného života! „Jsme rádi, že se máme,“ konstatovali.

Víkend plný romantiky prožili v Beskydech na Soláni, kde měla Lucie v galerii Zvonice výstavu obrazů. V těchto končinách vůbec poprvé prezentovala 65 děl. Zaujala neobvyklými sakrálními náměty, především madonami. „Dlouho jsem to téma měla na srdci. Teď nastal ten správný čas ho prezentovat,“ konstatovala. „To téma víry, ukřižování a madon vyšlo z pětiletého vztahu. Z těch radostí s Felixem a zároveň nezáviděníhodných souvislostí s tímto vztahem spojených. Překážky ale společně zdoláváme, jsme jeden pro druhého inspirací a jsme rádi, že se navzájem máme,“ řekla deníku Aha! Lucie.


Na Valašsku si dvojice dopřála romantické procházky a poté např. halušky, šišky s mákem i oblíbené frgály. „Jsem rád, že se Lucii vernisáž vydařila a těší mě to o víc, že to bylo na výročí našeho pětiletého krásného vztahu. Překvapil jsem ji pěkným dárkem. Je ale osobní, tak nebudu prozrazovat jakým,“ doplnil Felix.

Jak se seznámili?
Felix dostal kapky!
Saxofinista si šel před pěty lety pro kapky do uší a v lékárně za pultem vypomáhala Gelemová. „Přeskočila mezi námi ta pomyslná jiskra, která časem rozpoutala ohýnek, potom peklo a poté překrásný vztah,“ vzpomíná s úsměvem Felix, který se s Lucií poprvé objevil na veřejnosti na vernisáži jejích obrazů v Přerově až v červnu 2015.

Dáda frnkla k moři
Kdo zůstala muzikantova stále ještě manželka Dáda Patrasová (63)? Ta včera odletěla s finalisty Muže roku na soustředění do Tuniska. A smutno jí tam rozhodně nebude, protože tam je také Jiří Krampol (80) s manželkou Hankou (57).

Na video s Felixem Slováčkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vvogh.t
28. 5. 2019 • 06:56

tak už by to chtělo nějaký babátko Lucko, pročpak ještě nemáš bříško

etrpetr
16. 5. 2019 • 10:03

Najítt horké Dámské veee vaší oblasti
na toto : 3.ly/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.