Romantický víkend dvojice prožila v Beskydech na Soláni, kde měla Lucie v galerii Zvonice výstavu obrazů. Vůbec poprvé v těchto končinách prezentovala svých 65 děl. Zaujala neobvyklými sakrálními náměty, především madonami. „Dlouho jsem to téma měla na srdci. Teď nastal ten správný čas ho prezentovat,“ konstatovala.

„To téma víry, ukřižování a madon vyšlo z pětiletého vztahu. Z těch radostí s Felixem a zároveň nezáviděníhodných souvislostí s tímto vztahem spojených. Překážky ale společně zdoláváme, jsme jeden pro druhého inspirací a jsme rádi, že se navzájem máme,“ svěřila deníku Aha! Lucie.

Na Valašsku si zamilovaný pár užíval romantické procházky a poté si smlsli na haluškách, šiškách s mákem i oblíbených frgálech. „Jsem rád, že se Lucii vernisáž vydařila, a těší mě to o víc, že to bylo na výročí našeho pětiletého krásného vztahu. Překvapil jsem ji pěkným dárkem. Je ale osobní, tak nebudu prozrazovat jakým,“ doplnil Felix.

Felix dostal při seznámení kapky!

Saxofonista si šel před pěty lety pro kapky do uší a v lékárně za pultem vypomáhala Gelemová. „Přeskočila mezi námi ta pomyslná jiskra, která časem rozpoutala ohýnek, potom peklo a poté překrásný vztah,“ vzpomíná s úsměvem Felix, který se s Lucií poprvé objevil na veřejnosti na vernisáži jejích obrazů v Přerově až v červnu 2015.

Dáda frnkla k moři

Kde zůstala hudebníkova stále ještě manželka Dáda Patrasová (63)? Včera odletěla s finalisty Muže roku na soustředění do Tuniska. A smutno jí tam rozhodně nebude, protože tam je také Jiří Krampol (80) s manželkou Hankou (57).

Fotogalerie
174 fotografií