Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Hookedonhouses    www
Na seznam kategorie

Chalupa, dokonalé místo pro život

Vítejte v pánském interiéru!
Nádherný interiér s dotekem jara
Chalupa, dokonalé místo pro život
Přidat do stylu

Chalupa, dokonalé místo pro život

Tradiční venkovská chalupa může být dokonalým místem pro život! Podívejte se spolu s námi do nádherného venkovského interiéru s typickým bílým štukováním a modrými okenicemi. Dokonalé spojení moderního a venkovského stylu vede k útulnému bydlení. Inspirujte se!

Tato venkovská chalupa je charakteristická svou kombinací bílých, přírodních a modrých tónů. Vše krásně ladí a tvoří tak kouzelný celek. Všimněte si dřevěné lavičky, která vytváří dokonalou harmonii.

Menší, ale útulná, praktická kuchyně hraje šedými tóny a jemnými doplňkovými barvami. Pastelovými barvami a barevnými dřevěnými židlemi se celá místnost rozzářila dodala jí šmrnc.

Typickým venkovským prvkem je dřevěná lavička s polštářky. Pastelové barvy dokonale ladí s bílou barvou a moderními židličkami.

Dokonalé propojení moderního a venkovského stylu. Venkovský strop ve tvaru štítu a moderní nábytek, právě proto teď jídelna působí mnohem hravěji. Pastelové barvy se nesou celým interiérem.

Obývací pokoj s nízkým stropem je bezesporu dominantou interiéru. Venkovský nádech interiéru podporuje také tlumená šedo-modrá barevnost. Všimněte si ale moderního konferenčního stolku, líbí se vám?

Jedním z nejpozoruhodnějších prvků každého interiéru je stylový krb. Ne nadarmo je právě krb považován za srdce domácnosti. Dřevěné trámy dodávají celé místnosti to pravé venkovské kouzlo.

Ložnice s moderními prvky, jako je třeba zrcadlo, doplňuje nádherné dřevěné ostění ve venkovském stylu. Inspirujte se tímto báječným skandinávským stylem a vykouzlete u sebe doma útulnou atmosféru. Kombinací natřeného dřeva a textilu v interiéru dosáhnete pravého kontrastu mezi materiály. 

Kam dál?

Malé bydlení podle Rity

Stylový byt v Barceloně



Diskuze

Články

 

Crazy bydlení aneb kdo si hraje nezlobí

Pařížský podkrovní byt v extravagantním stylu

 

Využijte prostor za vaší postelí

Rada, jak využít prostor ve vaší ložnici nebo dětském pokoji

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)