Dalším klanem z Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 jsou svůdní Toreadoři
zdroj: tisková zpráva

Dalším klanem z Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 jsou svůdní Toreadoři

16. 5. 2019 12:11 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Klan Toreadorů naplňuje všechny ty naivní představy o upírech z laciných románů: krajkové košilky, luxusní šperky, drahé víno a opulentní večírky. Užívají si krásu a zábavu ve všech podobách, se smrtelníky se běžně přátelí a navštěvují exkluzivní kluby, kde se často dokonce se souhlasem svých obětí napájejí. V Seattlu jsou jedním z nejprominentnějších klanů, i když s růstem korporátů jsou trochu na ústupu.

Toreadoři jsou milovníky všeho pěkného, nezřídka před proměnou byli umělci, hudebníky nebo herci. Lidé by o nich pravděpodobně řekli, že mají určité kouzlo nebo charisma a ani by si nevšimli, že jsou trochu divní. Divní v tom smyslu, že jsou vzhůru jen po setmění, nosí sluneční brýle v místnosti a pravidelně kolemjdoucím ožužlávají krční tepnu. Dost možná byli předtím tak extravagantní, že přeměna v upíra už nic moc nezměnila.

Stejně jako Brujah jsou Toreadoři rychlí, na rozdíl od nich se ale moc neperou. Zkrátka proto, že nemusí. Raději všechny okolo okouzlí svou nadpozemskou krásou a než se někdo stačí vzpamatovat, jsou pryč. Nebo jim dělají nadbytečné díry do krku.

zdroj: Archiv

Jejich první speciální schopností je už jejich samotná přítomnost. Kupříkladu efektní vstup do místnosti vaše obdivovatele donutí vás pronásledovat, čímž se stávají vaším živým štítem i lákadlem pro nepřátele. Tohle speciální kouzlo osobnosti není porušením maškarády, nikdo totiž Toreadorům nedokáže, že prostě nemají tak silné feromony.

Nadlidská rychlost jejím porušením už nicméně je, což znamená, že pokud ji použijete před prostým člověkem, měli byste ho rychle taky ukončit, pokud nechcete mít problémy. Kromě šance k rychlému útoku díky ní můžete taky beze stopy zmizet. Dokážete i zpomalit svět okolo sebe, vyhýbat se kulkám a tak dále, však to z Matrixu už znáte.

Po Tremere a Brujah nám zbývají ještě dva další klany. Jedním z nich pravděpodobně budou Ventrue, kteří jsou v podnikatelském Seattlu jako ryby ve vodě, a osobně doufám, že si pološílené Malkaviany tvůrci nenechají až jako dodatečný obsah, ale budou ve Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 hezky při vydání.

Nejnovější články