Regina DAB Praha vydává nový ročník DAB NEWS, k dispozici budou na Dnu s digitálním rádiem

16. květen 2019

Digitální stanice Regina DAB Praha přináší v posledním vydání velký rozhovor s Ewou Farnou. Stejně jako v minulých vydáních nechybí informace o vysílání stanice, pražské zajímavosti, vizualizace budoucnosti Prahy a podobně.

Regina DAB Praha, digitální stanice Českého rozhlasu orientovaná zejména na zpravodajství z hlavního města a hity posledních let, vydává aktuální číslo novin DAB NEWS. Portálu Digitální rádio to sdělil Karel Zajíc, vedoucí programu stanice. Aktuální číslo DAB NEWS bude k dispozici zájemcům jak na Dnu s digitálním rádiem, tak i v rámci akce Open House, která je součástí Dne otevřených dveří Českého rozhlasu. Obě akce mohou zájemci navštívit v sobotu 18. května.

„Digitální stanice Regina DAB Praha přináší v posledním vydání velký rozhovor s Ewou Farnou. Stejně jako v minulých vydáních nechybí informace o vysílání stanice, pražské zajímavosti, vizualizace budoucnosti Prahy a podobně. Moderátory jsme se tentokrát rozhodli představit z trochu jiného pohledu. Přečtete si o jejich největších trapasech. Poslední tři strany jsou věnovány digitalizaci rozhlasového vysílání a nabídce přijímačů na trhu,“ uvedl Zajíc.

Vydání DAB NEWS na obálce s Ewou Farnou
autor: lukpo
Spustit audio

Související