Woods včera netrénoval. Je připraven na PGA Championship?

Tiger Woods
Woods včera netrénoval. Je připraven na PGA Championship?

Ačkoliv měl Tiger Woods včera trénovat na druhé devítce, na hřišti se nakonec neukázal. A okamžitě se vyrojily spekulace o tom, že vítěz Masters na tom není zdravotně v pořádku. 


Tiger Woods v minulém týdnu odehrál na Bethpage Black celou osmnáctku, tento týden ale trénoval jen na devíti jamkách. Navíc ve velmi chladném počasí.

Po tréninku na drivingu v úterý Woods prohlásil, že ve středu jej bude čekat druhá devítka. Včera se ovšem v areálu neobjevil. Devítku měl obejít s Haroldem Varnerem III, na místě byl i caddy Woodse Joe LaCava, vítěz Masters se ale neobjevil.

"Přišli jsme sem minulý týden, podrobně jsme hřiště prozkoumali a strávili na něm spoustu času. Včera jsem hrál devět jamek, dnes si zatrénuju na odpališti a zítra budu hrát dalších devět jamek, při kterých se ujistím, že jsem připraven na čtvrtek," prohlásil v úterý Woods.

Následující den se ale Woods neukázal a tak okamžitě vyrojily spekulace, zda je plně připraven. Všechny fanoušky poté ujistil a uklidnil agent Mark Steinberg. "Je v pořádku, jen odpočívá. Minulý týden hřiště viděl, všechno je dobré," popřel pro ESPN.com, že by měl Woods nějaké zdravotní problémy.

Jde o první turnaj Tigera Woodse po jeho slavném vítězství na Masters a je otázkou, v jaké formě se objeví. První kolo by měl zahájit s Francescem Molinarim a Brooksem Koepkou ve 14:24 našeho času.