Epic PR má na starosti komunikaci pro Trinity Bank

čtvrtek, 16. května 2019, 13:55 Aktuality, PR MediaGuru

Agentura Epic Public relations začala pracovat pro banku Trinity Bank. Bude pro ni zajišťovat korporátní, expertní i osobnostní PR.

Zdroj: FB Trinity bank

Zdroj: FB Trinity bank

Agentura Epic Public relations navázala spolupráci s českou bankou Trinity Bank. Jejím úkolem bude zajišťovat korporátní, expertní i osobnostní PR s cílem budování a posilování povědomí o nové značce a jejích produktech.

„Trinity Bank klade důraz na osobní přístup a velmi zajímavé podmínky pro své klienty, dále na prvky privátního bankovnictví dostupné i pro retail a zároveň své řady postupně rozšiřuje o mnoho expertů. V rámci komunikace je také určitě zajímavá historie banky a osobnost jejího zakladatele,“ říká Robert Hladil, managing partner EPIC Public relations.

Trinity Bank působí na finančním trhu více než 23 let a vznikla transformací Moravského Peněžního Ústavu. Za poslední účetní období vykázala zisk přes 51 milionů korun a je zisková. Má více než 11 tisíc klientů a bilanční suma přesahuje 10 miliard korun. Specializuje se na privátní a korporátní bankovnictví, u soukromých osob se zaměřuje především na vkladové a spořicí produkty, které nabízejí nadstandardní zhodnocení úspor. 

-zue