Ledvinky hlásí velký návrat: Víte, jak tento trendy doplněk nosit?

Ledvinky hlásí velký návrat: Víte, jak tento trendy doplněk nosit? Zdroj: Shutterstock.com

Když se řekne ledvinka, možná si představíte staršího muže v kraťasech a tričku, který má tuto malou taštičku připnutou kolem pasu. Jenže časy se mění a ledvinky zažívají svůj velký comeback. V současnosti se z nich opět stává velmi žádaný dámský doplněk, který hravě konkuruje i dámským kabelkám. Jak tedy ledvinky nosit, aby nám co nejvíc slušely?

S ledvinkou si už neutrhnete žádný trapas: Její nošení je in

Pokud sledujete aktuální trendy, jistě jste si všimla toho, že ledvinky jsou zase zpátky v módě. Tyto velmi praktické taštičky dokážou být navíc i stylové, zvlášť když je dokážete dobře zkombinovat se svým celkovým outfitem.

Jak je ale nosit, abyste s ledvinkou nevypadala jako ze začátku 90. let? Jestli máte z dob svého dětství schovanou ve skříni její sportovnější verzi, tak ji tam raději zase nechte. V současnosti se nosí ledvinky, které jsou elegantnější a ženštější.

Zdroj: Pinterest.com Nejlepší bude, když sáhnete po dámské ledvince vyrobené z koženky nebo kůže. Slušet vám bude zvlášť v neutrálních barvách. Na celé čáře zde přitom vyhrává černá. Pokud přemýšlíte, jak tento trendy dámský doplněk nosit, máte celou řadu možností.

Dámská ledvinka kolem pasu: Ke kabátu i šatům

Když si dáte ledvinku kolem pasu, je to trefa do černého. Ledvinku umístěte přímo uprostřed bříška, nebo mírně na straně. Její popruh si můžete pouze volně obepnout kolem boků. Pokud na sobě máte kalhoty či šortky, zkuste popruh ledvinky použít místo pásku.

Zdroj: Pinterest.com S jakými outfity můžete tímto způsobem ledvinku zkombinovat? Nebojte se ji nosit ke džínům a tričku, zapnutou přes kabát či svetr nebo přepásovanou přes šaty. Ve srovnání s předchozími roky, kdy byla ledvinka pořádně out, si takto rozhodně neutrhnete žádný trapas.

Ledvinka přes rameno: Náhrada crossbody kabelky

Dámské ledvinky se nenosí pouze obepnuté kolem pasu či boků. Skvěle vypadají, když si je přehodíte přes rameno. Do této stylové náhrady crossbody kabelky schováte všechny svoje potřebné věci a stále budete mít volné ruce.

Zdroj: Evoke.ie Oblíbila jste si dámskou ledvinku i vy? Prozraďte nám do komentářů, jakým způsobem ji nejčastěji nosíte.

Autor:
Publikováno: 16. 5. 2019 14:00 Nahlásit obsah