Šíp.deník.cz

Tajná válka světových POPSTAR: Taylor Swift zuří kvůli sexu Ariany Grande!

Války se neodehrávají jenom za zdmi Buckinghamského paláce a v soudní síni mezi Deppem a Heard, ale i na špičce hudebního průmyslu. Dvě největší světové superstar Ariana Grande a Taylor Swift se perou o to, kdo bude na samotném vrcholu popové hudby. A nebojí se jít přes mrtvoly!

1 / 11
Taylor Swift a Ariana Grande

Aktuálně nejpopulárnějšími popovými zpěvačkami jsou bezpochyby Selena Gomez, Ariana Grande a Taylor Swift. Tahle svatá trojice svým počtem sledujících vládne sociálním médiím, jejich hity boří rekordy i žebříčky. Taylor Swift se se svým posledním albem Reputation dostala z temného období svého života a její poslední píseň s názvem ME! vypráví příběh o jejím šťastnějším já.

Ariana Grande si prošla smrtí ex přítele, rozchodem se snoubencem a úzkostmi, přesto stihla během 8 měsíců vydat dvě úspěšná alba, a hity jako Thank u, next nebo 7 rings válcují všechny hitparády. Taylor si uvědomila, že pořádně zaspala a Ariana přebrala pomyslný trůn popové princezny, proto se ji připravuje z trůnu sesadit a všem dát jasně najevo, že Taylor Swift je zpátky a lepší než kdy dřív.

Rekordy trhající singl a rekordy trhající Ariana

Ariana GrandeZdroj: profimedia

Dlouho nás škádlila a nakonec vypustila bombu v podobě singlu ME!, který přepsal dějiny Youtube. Klip za 24 hodin získal více než 65 milionů zhlédnutí a pokořil tak rekord v počtu zhlédnutí u solo interpreta. Taylor se vrátila jako nová a šťastnější osoba, diametrálně odlišná od té, co nám v roce 2017 představila své šesté album Reputation.

Jenže díru mezi posledním albem a letošním rokem ponechala bez dohledu a Ariana ji s radostí zaplnila. Během osmi měsíců vydala dvě alba, což se jen tak nevidí. Nevídaná popularita ji vynesla do nebeských výšin, zhruba tam, kde byla před lety Taylor. A té se její nová rivalka vůbec nelíbí.

Taylor žárlí na svou o 4 roky mladší kolegyni

Taylor SwiftZdroj: profimedia

,,Taylor žárlí," podělil se blízký zdroj. ,,Zpovzdálí sledovala úspěch své kolegyně a nedokázala to přijmout. Během jednoho roku ji sesadila z trůnu a Taylor si uvědomila, že tempem, který si momentálně stanovila, nikdy Arianu nedožene. Začala tvrdě makat, aby ji pokořila a byla zase číslo 1."

Začalo to budováním napětí okolo možného singlu. Svůj instagram a veškerá sociální média zaplnila pastelovými barvami a započala odpočet, který skončil 26. dubna novým singlem. Jenže zpěvačce to k překonání megaúspěšné Grande nestačí.

Péče o mentální zdraví rovná se ztrátě fanoušků

Taylor SwiftZdroj: profimedia.cz

,,Taylor pozměnila svůj byznys plán a chce se víc přiblížit fanouškům, tak jako to dělá Ariana," pokračuje zdroj. ,,Zatímco Taylor se o svém osobním životě nerada baví a poslední tři roky nebyla vidět, Ariana si stoupla na piedestal a nechala se obdivovat. Taylor plánuje to samé, protože se bojí, že na ni fanoušci zapomněli."

Swift se také obává, že nucené vystupování na veřejnosti by ji mohlo stát zdraví. ,,Viděla, co to udělalo s Demi Lovato nebo Selenou Gomez, sláva je donutila odstoupit ze světel reflektorů a postarat se o své křehké zdraví." Tím obě hvězdy ztratily spoustu fanoušků a Taylor si myslí, že pokud by i ona narazila, přišla by o své drahé Swifties (pojmenování fanoušků Taylor Swift, pozn. Red.).

Adresováním vlastní sexuality v textech zaujmešAriana Grande a její halloweenská verze Jacka Skellingtona z Ukradených Vánoc Tima Burtona.Zdroj: Youtube


Další zjevný důvod, proč je Ariana najednou tak populární, je, že se nebojí v textech adresovat svoji sexualitu. Nebojí se psát o tom, že má ráda sex, jak to má ráda a jak často. Tohle není směr, kterým by se Taylor chtěla ubírat, ale uvědomuje si, že absencí "žhavých" textů nezacílí na tu skupinu fanoušků, kterou s Arianou nemají společnou. ,,Obě jsou milovány teenagery, ale někteří jsou otevřenější sexu a proto si poslechnou Arianu, zatímco ti, kteří na tohle nejsou, si pustí spíše Taylor," uzavírá zdroj.

Je snad naděje, že se v novém albu dočkáme trochu pikantnějších textů? Vždyť ve své šesté studiovce Reputation vůbec poprvé použila sprosté slovo, to si za celou kariéru netroufla. Časy se mění a boj o popularitu je drsný, zkusit se musí všechno.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů