Hudební televize Óčko Star představila svůj historicky první studiový pořad Shaker

17. květen 2019

Moderátorka Tereza Tobiášová představila Shaker jako pořad pro ty, kteří se nechytají na Youtube scéně a nezajímá je, kdo je současná hvězda sociálních sítí, ale na druhou stranu milují novinky o opravdových hvězdách - o zpěvácích a hercích a projektech, co nezhasnou ze dne na den.

Hudební stanice Óčko Star, která je šířena bezplatně v pozemních multiplexech Českých Radiokomunikací, začala tento týden vysílat svůj historicky první studiový pořad. Na obrazovce tematického kanálu se objevil nový magazín Shaker. Devadesáti minutová talk show přinese glosy na aktuální témata, rozhovory s hosty a časem prověřenou muziku. Na křeslech moderátorů se budou střídat dvojice Tereza Tobiášová - Dominik Vršanský, Patricie Solaříková - Jan Maxián a Denisa Pfauserová - Andrej Polák.

Tereza Tobiášová představila Shaker jako pořad pro ty, kteří se nechytají na Youtube scéně a nezajímá je, kdo je současná hvězda sociálních sítí, ale na druhou stranu milují novinky o opravdových hvězdách - o zpěvácích a hercích a projektech, co nezhasnou den potom, co se objeví. Dramaturgie pořadu se ujala Martina Hřebíková, která stála například na iDnes kino za seriály Single Lady a Za oponou. Shaker se vysílá vždy ve středu ve 20:20 a v reprízách ve čtvrtek dopoledne v 11:00 a v sobotu v podvečer v 18:00.

autor: lukpo
Spustit audio

Související