WOW! Pamela Anderson na titulce českého Vogue! - Zajímavosti - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Zajímavosti

WOW! Pamela Anderson na titulce českého Vogue!

Praha I Americká herečka a sexbomba Pamela Anderson je stále velkou hvězdou. Teď se dokonce objevuje na obálce české podoby světového fashion časopisu Vogue CS. Pamelu tak červnové vydání ukáže stylizovanou do prostředí žhavé retro pláže coby hrdinku českého filmu z 60. let Kdo chce zabít Jessie?

 

Nové vydání Vogue CS představuje Pamelu Anderson na její vůbec první titulní straně pro magazín Vogue ve strhujícím a svěžím focení z produkce Dan Beleiu.

 

„Již delší dobu jsme přemýšleli o letním ikonickém focení inspirovaném slavným českým filmem Kdo chce zabít Jessie?. Pamela nám přišla jako perfektní volba. Poté, co na počátku své kariéry uchvátila svět, se stala aktivistkou za práva zvířat, záchranu naší planety a při řešení důležitých sociálních otázek – je to superhrdinka reálného života,“ uvádí ke spolupráci Andrea Běhounková, šéfredaktorka Vogue CS.

 

Červnové vydání Vogue CS skýtá i jedinečný požitek pro fanoušky Jana Saudka. Kultovní český umělec prezentuje třináct fotografií vytvořených v roce 2019 v unikátním focení Vogue CS s českými modelkami Hanou Soukupovou, Maggie Maurer a performerkou Tessou Kuragi.

Zdroj: Metropol / Foto: Vogue CS

Pamela Anderson na titulce Vogue CS

Pamela stále sexy hvězda

Pamela poprvé na titulce Vogue

Tématické zařazení:

 » Zajímavosti