Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Zuzanu Bubílkovou (67) před lety proslavil televizní pořad Politické harašení, v němž s Miloslavem Šimkem (†63) komentovali mj. tehdejší praktiky v nejvyšších sférách. Harašení, které probíhá v těchto dnech, ale rozhodně politické není.

Od té doby uplynul už nějaký čas, ale Zuzana si rozhodně neužívá důchodu. Pořád je pracovně velmi aktivní, a protože už pár let spolupracuje se soutěží Muž roku, kde bývá každoročně v porotě, velmi ráda přijala pozvání, aby se účastnila letošního soustředění dvanáctky finalistů, které se odehrává v Tunisku.

A stejně jako Dagmar Patrasová si to Zuzana umí užít. Přijela sice s kamarádkou výtvarnicí, která jí pomáhá s tvorbou šperků, které se rozhodla věnovat jednotlivým finalistům soutěže, ale jak se říká: půjčka za oplátku. Takže zatímco paní Zuzana věnovala práci na náramcích spoustu hodin, hoši jí to oplatili aspoň spanilou jízdou na plameňákovi, na němž ji celkem spoře oděnou provezli po hotelovém bazénu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám