Nové stánky si odbyly premiéru na velikonočních trzích

Nové stánky si odbyly premiéru na velikonočních trzích
TISKOVÁ ZPRÁVA
 

 
 

Vyškov, 17. května 2019 – Jeden kovový, druhý dřevěný s křiklavou plachtou, třetí sotva držící pohromadě. Vedení vyškovské radnice se v případě pořádání svátečních trhů snaží nejen o zatraktivnění doprovodného kulturního programu, ale i celkového vzhledu akce. Vizuální podoba prodejních stánků je proto velmi důležitá. Aktuálně tak město prostřednictvím příspěvkové organizace Správy majetku města Vyškova zakoupilo 15 kusů nových prodejních stánků.

 

Jde o první vlaštovku, velké dřevěné zastřešené stánky pořídí v průběhu následujících týdnů. Osmnáct kusů, které město kupovalo v roce 2011, už totiž prakticky dosloužilo. „Patnáct nových stánků si odbylo premiéru na dubnových velikonočních trzích. Jsou to menší typy s lamelovým roštem. Montáž je jednoduchá, pro pořádání trhů a dalších městských akcí jsou jako dělané,“ ocenil místostarosta Vyškova Roman Celý s tím, že nutnost vizuálně jednotného stylu svátečních trhů i dalších městských setkání vedení radnice několikrát avizovalo.

 

Prodejní stánky stály zhruba 135 tisíc korun včetně DPH. Na velikonočních trzích se nicméně objevily ještě velké původní stánky. Podle všeho už naposledy. „Je nutné si uvědomit, že se na náměstí několik let montovaly na řadu akcí. Nejenom na trhy, ale například i na srpnovou pouť nebo zářijové Dny evropského dědictví. Soustavným skládáním, rozkládáním a převážením se samozřejmě opotřebovaly. Nových velkých bude rovněž patnáct. Pořídíme je v průběhu druhého čtvrtletí letošního roku. Určitě tak poslouží mimo jiné na patnáctidenních vánočních trzích,“ poznamenal vyškovský místostarosta Josef Kachlík.


Nové stánky

 
Zodpovídá: Bc. Michal Kočí
Vytvořeno / změněno: 17.5.2019 / 17.5.2019

Počet návštěv: 422
 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém