Společnost UPH&BLUE získala 500 mil. USD díky vydání dluhopisů se střednědobou splatností

Dne 13. května 2019 se v Londýně v ústředí společnosti konala valná hromada společnosti UPH&BLUE SA.

Společnost UPH&BLUE navrhla a schválila jmenování společnosti ITHUBA CREDIT CORPORATION LTD. za účelem společné organizace programu úvěrového posílení s cílem usnadnit splnění požadavku ve výši přibližně tři (3) miliardy USD na financování svých globálních projektů. Projekty jsou realizovány v několika evropských a amerických státech, kde je koncern UPH&BLUE již usídlen a je v oblasti své specializace aktivní na vládní úrovni. Díky úvěrovému posílení soukromých investic v celosvětovém hospodářském prostoru může společnost UPH&BLUE splnit podmínky pro kategorii "celosvětových investorů" na základě dohody o soukromém investování pomocí vytvoření programu dluhopisů se střednědobou splatností (Medium-Term Note, MTN) ve výši 500.000.000,00 USD (pět set milionů amerických dolarů), která Společnosti umožňuje získat prostředky v jedné (1) nebo více tranších.

Podle tržních analytiků může společnost UPH&BLUE díky programu MTN prodávat dluhové cenné papíry se splatností pět (5) let na zahraničním trhu a získávat levnější financování.

"Na základě výše uvedeného tak společnost UPH&BLUE může potvrdit, že je schopna financovat projekty na rozvoj technologií a institucí," uvedla Společnost ve svém prohlášení ze dne 13. května 2019 na tiskové konferenci, která se konala po valné hromadě.

Společnost UPH&BLUE získává větší finanční flexibilitu, pokud jde o podporu jejího růstu a rozvoje, zejména v oblasti technologické revoluce digitálního bankovnictví v odvětví kryptoměn a propagace projektů na rozvoj institucí s vysokým dopadem a při zohlednění dlouhodobého majetku drženého na základě koncesí, a určitě to povede i k rozšíření profilu splatnosti jejího dluhu.

Tím, že diverzifikovala své zdroje financování, Společnost ukázala, že dále spoléhá na pevné vztahy, které si vybudovala se svými historickými partnery v oblasti bankovnictví a financování.

Vydání soukromých dluhopisů bylo zorganizováno společností ITHUBA CREDIT CORPORATION LTD. jednající se společností UPH&BLUE společně jako hlavní ředitelé.

- Informace o společnosti ITHUBA CREDIT CORPORATION LIMITED.

ITHUBA CREDIT CORPORATION LTD. provozuje svou činnost jako finanční instituce. Společnost provozuje platformu pro správu majetku a úvěrů, která poskytuje řešení pro řízení úvěrů a rizik a úvěrové služby. Společnost ITHUBA CREDIT CORPORATION LTD. slouží klientům po celém světě.

Více informací naleznete na internetových stránkách www.ithubagroup.com nebo se obraťte na:

ITHUBA CREDIT CORPORATION LIMITED

Level 19, Two International Financial Center, 8 Finance Street, Centrální obchodní čtvrť, HONG KONG (ZSO)

Tel.: +852 2251 1545

E-mail: info@ithubagroup.com

Oddělení provozních záležitostí ve Spojených státech amerických

Level 85, One World Trade Center, Suite 8500, New York, NY 10007 (USA)

Tel.: +1 212 220 8500

Oddělení provozních záležitostí v Asii

Level 33, International Financial Centre, Tower 2, Jalan Jenderal Sudirman KAV 22-23, Jižní Jakarta 12920, (INDONÉSIE)

Tel.: +62 813 1540 3578

Informace o společnosti UPH&BLUE SA.

Společnost UPH&BLUE je holdingovou společností BLUEGRACE HOLDINGS, obchodní skupiny se zastoupením v sedmnácti zemích, jejíž regionální ústředí se nacházejí ve Spojeném království, Hong Kongu, Španělsku a Švýcarsku. Sama společnost UPH&BLUE je dnes rovněž dobře zavedenou společností, která má díky svým dceřiným společnostem a pobočkám kanceláře ve 14 zemích. Jelikož cílem je uspokojit potřeby nejen evropského, ale rovněž celého amerického trhu, společnost UPH&BLUE zaměřuje svou činnost na vývoj finanční technologie pro veškeré bankovní sektory, včetně kryptografie. Kromě toho zakládá, vyvíjí a řídí projekty v oblasti letecké obrany, počítačové bezpečnosti, důlního průmyslu, stavebnictví, stavebního inženýrství, architektury, správy a rozvoje přístavů, agroprůmyslu, energií, bezpečnosti a médií.

Více informací naleznete na internetových stránkách www.uph-blue.com nebo se obraťte na:

UPH & BLUE / Spojené království Tel.: +44 115 718 0124

UPH & BLUE / Česká republika Tel.: +420 2288 82924

Lawford House 4 Albert Place. Londýn (Spojené království)

info@uph-blue.com

Kontakt: Více informací naleznete na internetových stránkách www.uph-blue.com nebo se obraťte na:

UPH & BLUE / Spojené království Tel.: +44 115 718 0124

UPH & BLUE / Česká republika Tel.: +420 2288 82924

Lawford House 4 Albert Place. Londýn (Spojené království) info@uph-blue.com

Klíčová slova ČR-finance-hospodářství-firmy-UPH&BLUE

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Finance, ekonomika

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.