V části Žižkovy ulice byly vyměněny pouliční lampy
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - V části ulice Žižkova bylo koncem května vyměněno veřejné osvětlení. Veřejná zakázka byla dokončena v předstihu před plánovaným ukončením prací. K výměně osvětlení došlo v části ulice u obytných domů č.p. 14, 16, 18, 20 a 26.

Nová trasa má celkem 8 stožárů a svítidel. Pro kvalitní osvětlení komunikací, veřejných prostor a příjezdových komunikací byla použita 40W LED svítidla na šestimetrových stožárech. Stavba nezasáhla do povrchů komunikací, protože umístění všech osvětlovacích stožárů bylo navrženo v zeleném pásu. „V květnu bylo také zahájeno číslování lamp VO po celém městě, tak aby jejich čísla odpovídala pasportu, který má město zpracován v elektronické podobě. Technické služby tak budou moci lépe a rychleji reagovat v případě poruch,“ doplnil místostarosta Vladimír Šuma.

Původní betonové stožáry byly místy popraskané, měly prorezlou armaturu a elektrické vedení nedokázalo zajistit kvalitní dodávku energie. Jejich hlavní vadou ovšem bylo, že již nesplňovaly požadavky na kvalitní osvětlení komunikací dle norem ČSN. Zakázka stála celkem 280 000,- Kč včetně DPH a realizátorem díla byla společnost KAMOONT GROUP s.r.o. ze Štětí, která vyhrála výběrové řízení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru