Hlavní obsah
Článek

Na filmovém festivalu v Cannes proběhla i premiéra velmi očekávaného snímku o Eltonu Johnovi (77) Rocketman. Hudební legendu ztvárnil Taron Egerton (29), hvězda Kingsmana nebo Robina Hooda. Eltonova bývalého manažera a milence Johna Reida pak ztvárnil Richard Madden (32), britský hřebec, kterého známe jako Robba Starka z Hry o trůny nebo Davida Budda ze seriálu Bodyguard. Mluví se o něm také jako o aspirantovi na příštího Jamese Bonda.

Charismatická dvojice na premiéře nemohla chybět a stala se spolu s dalšími aktéry středem pozornosti na červeném koberci. Připojil se k nim i sám Elton John s manželem Davidem Furnishem, oba snímek produkovali.

Madden nedávno promluvil o tom, jaké bylo natáčet s hereckým kolegou sexuální scény. „Tyto scény není nikdy zábavné točit, dělám to jenom tehdy, pokud to má opravdový smysl. Tohle je poprvé, co měl Elton sex, takže je to poměrně důležitá scéna,“ svěřil se britskému The Sun.

Elton John také vystoupil s Egertonem na after party a zazpívali intimní duet Rocket Man, který je oba rozplakal, vysloužili si za něj od publika ovace ve stoje. Nutno zmínit, že Egerton všechny písně pro film přezpíval sám, za což mu zpěvák vzdal v minulosti nejednou hold. Na jejich výkon se můžete podívat níže.

John a jeho představitel si během práce na filmu vybudovali přátelský vztah. Snímek samotný si od kritiků vysloužil velmi pozitivní reakce. V českých kinech by se měl objevit koncem května.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám