Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na mediální pozornost si partner herečky Henriety Hornáčkové (40) nepotrpí. Otce své pětiměsíční dcery Babetky tak blondýnka ukázala až pět měsíců po jejím narození. S muzikantem Honzou mají totiž ještě jednoho potomka. Představili společný divadelní projekt.

"I proto jsem se musela po porodu dostat hodně rychle do kondice," vysvětlovala Henrieta, která spolu s kolegy a partnerem nejprve v dubnu v Malostranské besedě představila představení Pingls aneb Hot Café Revue, založené na swingu a grotesce, a posléze byli hlavními hvězdami oslav 90. výročí vydavatelství Supraphon.

"Tanečně-pohybové představení na živou hudbu byl můj prvotní nápad. Samozřejmě že i díky vztahu s Honzou. On miluje starý jazz z 20. let a já tanec. Šla jsem Vodičkovou ulicí a měla jsem fakt živou vizi, že to bude," vyprávěla.

"Honza mezitím dostal svolení k znovuobnovení Originálního pražského synkopického orchestru, jehož se stal novým kapelníkem. Takže jsme s Lucií Pernetovou mámami tohoto projektu a jsem ráda, že jsme ho porodily. Ale samozřejmě bez Honzy, choreografa Martina Packa a úžasných kolegů herců by Pingls nebyli takoví, jací jsou," dodala.

"Je to takové moje druhé dítě, tak jsem byla dost nervózní, jak to celé dopadne. A vypadá to, že roční dřina se vyplatila. A do toho otěhotnět, odnosit mimi, porodit a chodit po celou dobu na zkoušky nebylo jednoduché, ale asi nejdůležitější je, že mě to bavilo a je to moje radost. To pak věci jdou samy," uzavřela Henrieta.

Černobílé fotografie z představení pořídil herec Hynek Čermák spolu s manželkou Veronikou, která v Pingls také hraje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám