Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

"Jsem jako Robocop": Po ošklivém pádu má Libor Podmol 39 šroubů

"Jsem jako Robocop": Po ošklivém pádu má Libor Podmol 39 šroubů
Zdroj: instagram
+ Dalších 7 fotografií
Nehoda
Libor Podmol (34) strávil tři týdny v německé nemocnici. Na MS v Mnichově měl ošklivý pád, při kterém si zlomil obě nohy. Naštěstí je už stabilizován a bude se léčit doma.

Motokrosový šampion Libor Podmol měl opravdu ošklivou nehodu. Nejlepší český freestyle motokrosař nezvládl finálovou jízdu na MS v Mnichově. Při děsivém pádu si zlomil obě dvě nohy.

V německé nemocnici strávil dlouhé tři týdny. V tiskové zprávě uvedl, že jeho stav je nyní stabilizovaný a bude se léčit doma. Musel však podstoupit několik operací. Podle doktorů bude moci chodit za pět až šest měsíců. V nohách má celkem 39 šroubů. "Jsem jako Robocop," uvedl Libor.

Kvůli pádu zřejmě ukončil svoji freestylovou kariéru na MS, která měla být podle jeho plánů poslední sezónou. Chtěl si tam vybojovat jubilejní desátou medaili, bohužel se to nestane. Také bude muset o rok posunout účast na Dakaru.

" style="border: none; position: relative; visibility: visible; display: block; margin: 0px; padding: 0px;" height="120px" width="400px">

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy