Přejít k hlavnímu obsahu

Eco úklid! Domácnost s vůní přírody

Napadlo vás někdy, v čem myjete nádobí, z kterého pak jíte? V čem perete oblečení, které se pak dotýká vaší kůže a čím se myjete vy sami?

Praxe bývá taková, že běžný výrobce sáhne po levných ropných složkách a po složkách, které mají silné účinky, může jich tak pro výrobu použít méně. Čas a peníze však ušetří na úkor zdraví. Od čisticích prostředků jsme v minulosti očekávali především účinnost. Přidané látky, které ji zajišťují, stejně tak jako konzervanty a vonné složky, však mohou fungovat na úkor našeho zdraví. Naštěstí jsou výrobci, kteří problematické ingredience nahrazují a alternativy se stejným účinkem nacházejí mezi přírodními látkami.

Eco prostředky pro kuchyň i koupelnu

Feel Eco představuje alternativu z pečlivě vybraných přírodních složek a jejich kombinací, které dohromady tvoří recepturu respektující zdraví. Na podlahu umytou pomocí čističe Feel Eco se nemusíte bát pustit malé dítě nebo domácího mazlíčka – povrch je dokonale čistý a nehrozí žádné chemické výpary ani poletující částečky silné vůně, které jsme nuceni vdechovat po otevření běžného čisticího prostředku.

Myjete před snědením ovoce? Například u supermarketových jablek, která byla ošetřena chemickým postřikem, byste měli. Nestačí jen vodou, ideální je prostředek Feel Eco, který je přímo určen na mytí nádobí a ovoce. Stejně tak můžete bez obav použít sprchový gel či šampon Feel Eco vytvořený podle exkluzivní receptury z přírodních látek.

Trápí vás ekzém nebo máte přecitlivělou pokožku a nemůžete se toho zbavit. Často stačí vyměnit prací prášek nebo aviváž a problém s alergií odezní. Látky, které ji způsobují, zůstávají zachycené v látce i po vymáchání a dlouhodobě působí na tělo. Prací gel či prášek s aviváží totiž vytvoří chemický koktejl, který řadu lidí potrápí. I pro praní existují přírodní a lehce odbouratelné alternativy, které jsou dermatologicky testované, bez parfemace, alergenů a konzervantů, se složkami rostlinného původu.

Pro všechny čistící prostředky Feel Eco platí, že pro účinné odstranění nečistot stačí malá dávka koncentrovaného přípravku. Zákazník tak ve výsledku ušetří a efektivnější doprava tolik nezatíží životní prostředí. Pro dosažení čisticího účinku není potřeba, aby se tvořila pěna, na kterou jsme byli zvyklí u konvenčních detergentů a podle které jsme odhadovali správné dávkování.

Uklízíme s Feel Eco

Pokud rádi testujete nové věci, zkuste při praní Mýdlové ořechy Tierra Verde, které můžete použít dokonce opakovaně, takže je to i ekonomicky výhodné. Ti, co dávají přednost myčce před ručním mystím nádobí, mohou sehnat řadu ekologických výrobků, například Feel Eco Prášek do myčky. Pro alergiky doporučujeme použít čističku vzduchu, která vykouzlí ve vaší domácnosti zdravý a lépe dýchatelný vzduch. A každodenní úklid vám zajistí robotický vysavač, takže to budete mít skoro bez práce...

Pomocníci při úklidu