Herečka si ublížila už před rokem, v červnu nosila ruku v sádře po pádu ze schodů. A nyní se zmrzačila znovu! „Zase jsem spadla. A zase ze schodů. Natrhla jsem si vzadu na stehně sval a chodím o berli. Dost to bolí,“ svěřila Blesku herečka. Časté pády Jany Šulcové prý souvisí s poruchou funkce štítné žlázy, dvojitým viděním a z toho pramenící horší orientací.

„Je mi strašně líto, že jsem se s Vaškem nepřišla rozloučit. Nemohu ale moc chodit. Mám opravdu velké bolesti,“ vysvětlila Šulcová, kterou navíc čas od času dostane do nemocnice a na rehabilitace ještě i zúžený páteřní kanálek.

Výčet zranění Jany Šulcové

  • 2012 zlomená ruka ..... pád přes kořen
  • 2014 zlomená kyčel ..... pád v divadle
  • 2017 zranění zad ..... pád na ledu
  • 2018 zlomená ruka ..... pád ze schodů
  • 2019 natržený sval ..... pád ze schodů

Kde ale ve středu, kdy se konalo poslední rozloučení s Postráneckým v Národním divadle a pak ještě ve strašnickém krematoriu, byli ostatní? Zdena Studenková (64) to má z Bratislavy do Prahy zřejmě moc daleko a Pavel Nový (70) je od středy nedostupný.

Eliška Balzerová (69) měla v tu dobu zřejmě natáčení. Se svým filmovým manželem se proto rozloučila alespoň prostřednictvím televizní obrazovky. „Mě se to lidsky velmi dotklo, jsem z toho nešťastná,“ reagovala velmi zúčastněně na smrt Postráneckého na ČT 24. Kdyby mohla, určitě by mu poslední sbohem přišla dát.

Fotogalerie: Pohřeb Václava Postráneckého (†75):…
292 fotografií

Pondělního pohřbu textaře Vladimíra Poštulky (†76), autora slavné průvodní filmové písně Sladké mámení, se totiž zúčastnila i se svým skutečným manželem, filmovým a divadelním producentem Janem Balzerem (78).

Na posledním rozloučení s Václavem Postráneckým nebyla ani režisérka Marie Poledňáková (77). Před třemi lety ji totiž skolila velmi těžká mozková mrtvice, kvůli níž skončila na invalidním vozíku a celkově ji naprosto paralyzovala.

Když herec zemřel, všichni se zdráhali ji o tom informovat, aby se jí nepřitížilo. Kdyby byla zdravá, není pochyb, že by seděla v první řadě s pozůstalými. S Postráneckým i s jeho ženou Helenou byla totiž velká kamarádka.

VIDEO: Druhý pohřeb Postráneckého (†75): Něco tak dojemného jste neviděli!

Video
Video se připravuje ...

Druhý pohřeb Postráneckého (†75): Něco tak dojemného jste neviděli! Blesk TV

 

Fotogalerie
83 fotografií