Muž vytáhl na ulici na Zahraženech kudlu a nebezpečně vyhrožoval druhému
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté mosteckého obvodního oddělení vypátrali muže, který na ulici ohrožoval jiného s nožem v ruce. Případ se stal začátkem května krátce před polednem v části Zahražany v Mostě.

Na místě veřejně přístupném měl 58letý muž z Mostu během slovní a fyzické rozepře s jiným vytáhnout nůž a tím měl několikrát za sebou máchat před tělem poškozeného, kterému měl vyhrožovat újmou na zdraví. Poškozený výtržníka odstrčil a přitom muži z ruky nůž vypadl. Poškozený ho sebral a poté oba odešli z místa každý jiným směrem.

"Policie, která případ šetřila na základě oznámení od svědků, zjistila, že k incidentu mělo dojít již ve venkovním prostoru jednoho zdravotnického zařízení, odkud poškozený útočníka vykazoval a poté spor pokračoval i venku na ulici. Muži ve věku 58 let z Mostu sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání výtržnictví a nebezpečného vyhrožování," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. Nůž byl policisty zajištěn.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru