Obavy Batulkové: Její přání překazí Jakub s Agátou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Obavy Batulkové: Její přání překazí Jakub s Agátou?

Dana Batulková
Dana Batulková (Foto Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč, Daniel Černovský, ara)

Dříve plachou herečku zocelily těžké rodinné chvíle. Řeč je o Daně Batulkové, bývalé manželce Davida Prachaře, která momentálně řeší další rodinnou krizi. Tentokrát však ne u sebe, ale u jejího syna Jakuba.

Charismatická herečka Dana Batulková neměla vždy ustláno na růžích, a proto se z ní stala silná žena, která vychovala úspěšné děti. Zatímco její syn Jakub Prachař patří mezi oblíbené herce a moderátory, její dcera Mariana Prachařová sklízí ovace na sociálních sítích, které se stávají hlavní mediální platformou. Před nějakou dobou poskytla drobná herečka rozhovor pro časopis Moje psychologie, kde promluvila o rodině syna Jakuba. Bohužel se asi naplňuje to, co si velmi nepřála.

„Lepší by bylo zeptat se Agáty, ale já si samozřejmě myslím, že dobrá, že to se mnou jde. A to hlavně proto, že se jim nepletu do života. Partnerský život není žádná legrace, tak si jen přeju, aby to zvládli. Nesnáším rozchody,“ řekla kdysi Batulková na otázku “Jaká je tchyně“. Bohužel se vztah mezi Agátou a Jakubem za tu dobu zhoršil a Prachař se prý momentálně od rodiny spíše distancuje. Herečku však může těšit to, že roli babičky už jí nikdo neodpáře a minimálně s Miou se bude vídat i po případném rozvodu dvou rebelů.

 Na Reprezentačním plese Prahy 1 zatančila herečka Dana Batulková s Janem Onderem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.