Matka Jakuba Prachaře o vztazích: Není to legrace! Zeptejte se Agáty!

Dana Batulková 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 15:49 | Aktualizováno: 18. května 2019 20:40

Herečka Dana Batulková se sice snaží působit dojmem, že problémy syna Jakuba Prachaře v manželství s Agátou ji nechávají v klidu. Opak je však pravdou, rozchody totiž nesnáší.

Matka Jakuba Prachaře Dana Batulková se do cizích vztahů raději moc neplete. Když se však psalo o tom, že její syn opustil manželku Agátu, fotografové ji zachytili, jak se dceři herečky Veroniky Žilkové snaží být všemožně nápomocná.

Jaká je tchyně, se Batulkové už před časem ptali v rozhovoru. „Lepší by bylo zeptat se Agáty, ale já si samozřejmě myslím, že dobrá, že to se mnou jde,“ cituje deník Aha! její odpověď pro časopis Moje psychologie. Těžko říct, jak by manželka jejího syna odpověděla, po posledních zkušenostech s tchyní by to však nejspíš odsouhlasila.

Zároveň se však nedávno oblíbená herečka nechala slyšet, že je špatná babička, jelikož kvůli pracovnímu vytížení nemá na vnoučata Kryšpína, kterého bere jako vlastního, a Miu tolik času, kolik by si přála. Teď navíc ve vztahu Jakuba a Agáty nastaly problémy, které vše komplikují ještě víc.

A Batulková jako by už před časem měla neblahé tušení, když o vztazích otevřeně promluvila. „Partnerský život není žádná legrace, tak si jen přeju, aby to zvládli,“ řekla tenkrát podle Aha! magazínu o psychologii.

Matka Jakuba Prachaře ostatně uvedla, že nesnáší rozchody, sama o nich ví dost. S Kubovým otcem Davidem se totiž rozvedla. Jak vidno, synovi by podobnou životní zkušenost, ač momentálně evidentně visí ve vzduchu, rozhodně nepřála.

Témata: Dana Batulková Agáta Hanychová Jakub Prachař