Šesťačka v Bílině naplánovala útok na učitele. Před obecenstvem mu potom dala facku
Ilustrační foto
Most

Bílina - Žákyně šesté třídy měla v pátek v bílinské Základní škole Za Chlumem napadnout pedagoga. Toto napadení bylo předem naplánované a mnoho žáků o něm vědělo, tento útok podporovalo a považovalo jej za zábavu. Informovala o tom škola na svých facebookových stránkách.

Incident hodlá škola řešit všemi dostupnými prostředky. Pomoci má město, sociálka i Policie ČR. "Jedná se o naprosté překročení hranic slušného chování a nemá nic společného s klasickou nekázní, kterou vzhledem k věku a vývoji žáků v rámci možností respektujeme," vyjádřila se škola. "Tímto chceme také předejít všem pomluvám a osočování, které jsou s touto událostí spojeny. Nedošlo k žádnému zranění, šlo o jednu naplánovanou facku před obecenstvem," uvádí se na stránkách školy.

Škola událost dále nerozvádí. Není zřejmé, zda šlo o sázku či hloupé pořizování videa. Dále se bude vzdělávací zařízení k napadení vyjadřovat už jen oficiální cestou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru