Vaclík by mohl v kabině velmi brzy přivítat slovenského reprezentanta. Na koho má Sevilla spadeno?

Vaclík by mohl v kabině velmi brzy přivítat slovenského reprezentanta. Na koho má Sevilla spadeno?

Španělská LaLiga je stále více nakloněna legionářům z Čech a Slovenska. Z řad našich východních sousedů je možné v této soutěži registrovat již Lobotku, který obléká barvy Celty Vigo. Nyní vše nasvědčuje tomu, že by se v Seville mohl český brankář Tomáš Vaclík potkávat s jeho krajanem. O koho má tedy Sevilla zájem?

Podle deníku Estadio Deportivo by mohl do pár dní opustit Herthu Berlín slovenský záložník Ondrej Duda. Zprávy naznačují, že pravidelný účastník evropských pohárů v něm vidí vytouženou letní posilu, kterou by chtěl podepsat co nejdříve. To se ale samozřejmě nezamlouvá bundesligovému majiteli, který jej za malý peníz ze svých řad neuvolní.

Čtyřiadvacetiletý slovenský talent je hráčem Herthy od roku 2016 a má za sebou vcelku vydařenou sezónu, ve které se mu vyhýbala zranění, která mu v minulých letech ztrpčovala život. Na svém kontě v barvách berlínského celku má 31 odehraných zápasů, ve kterých zaznamenal 11 branek a 5 asistencí.

Sevilla už začala hráče vábit a sportovní ředitel andaluského klubu Ramon Monchi se měl již střetnout s jeho otcem. Nabídka by měla přesáhnout 15 milionů eur, což je jeho aktuální tržní hodnota. Z případného přestupu by těžila i polská Legia Varšava, která by obdržela 10 procent z celkové sumy.